Фрајле тужиле бившу менаџерку и издавчаку кућу!

Чланице музичког састава Фрајле - Наташа Михајловић, Невена Буча и Јелена Буча - имају проблема преко главе! Најпре су се сукобиле с бившом менаџерком Лидијом Самарџијом око назива бенда, а потом и са издавачком кућом због полагања права на својину.

Забава 06.06.2023 | 18:11
Фрајле тужиле бившу менаџерку и издавчаку кућу!

Пре неколико дана хрватски медији објавили су текст у којем су известили да ће у септембру бити одржано прво рочиште на суду у Загребу између Фрајли и "Кроација рекордса", а главни акценат ставили су на то што ће оне саме себе заступати на суду, за разлику од супротне стране, која има много адвоката. Контактирали смо са ПР службом Фрајли и питали их за коментар.

 
Frajle
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

- Судски спорови против "Цепелин медије Загреб" и "Кроација рекордса" само су део борбе групе Тхе Фрајле да нам се врате права која су нам бесправно одузета, а у која смо годинама инвестирале и емоције и новац. Адвокати којима се хвали супротна страна нама нису потребни јер је на нашој страни истина, право и правда. Тхе Фрајле ће се увек бранити, без обзира на моћ оних који их угрожавају и вишегодишњу тортуру коју нам разна несавесна лица приређују. Исто важи и за покушај присвајања назива бенда од стране бивше менаџерке, која за тако нешто нема никакав основ.

Bir fest, Frajle
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

С обзиром на 14 година дугу каријеру, предан рад, посвећеност музичком стваралаштву и публици, Тхе Фрајле желе да потврде да је поштен рад једини исправан пут којим ће наставити да и даље иду. Нажалост, ово наше опредељење подразумева да некада, у циљу сопствене заштите и постизања правде, морамо да се обраћамо надлежним институцијама - навеле су оне у одговору.

Представници "Кроација рекордса" нису одговорили на наше питање због чега се суде с Фрајлама.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар