Халид напустио судницу током свједочења сина

Соња Башић, бивша љубавница Халида Муслимовића, тужила је певача јер јој наводно дугује 90.000 евра.

Забава 29.02.2024 | 17:46
Халид напустио судницу током свједочења сина

Након пет и по сати турбулентног рочишта и изношења доказа, Соња и њен адвокат су потпуно отворено говорили за Курир.

- Данас се ситуација потпуно расплела, после данашњег суђења јасно је да је постојало потраживање које смо у тужби навели и сам Халид Муслимовић је признао да су на његов рачун пребачена средства која су наведена у потврдама, што значи да је износ тог потраживања и доказан - започео је Соњин адвокат Драган.

- Он је и признао да је комуницирао преко једне друштвене мреже са Соњом Башић и признао је да су те поруке које је слао такве, тако да је сигурно и да се ради о позајмици, међутим, најважније од свега је то што је он показао да нема никаквих доказа и да је учешће његово у овом процесу потпуни промашај након што су схватили да су докази које су приложили у припремном рочишту потпуно незаконити - изричит је адвокат уз напомену да је јасно да је поступак у завршној фази.

- Не знам шта бих више рекла, потпуно сам излудела, процедура ме на један начин нервира и не могу да разумем да имам хиљаду документације доказа,а да овај човек нема ни "грам" доказа и да га није стид и срамота да ово мени ради, не само мени већ и својој породици, да је на самом крају покушаво да и мене и мог адвоката заустави да решимо ово и да ставимо тачку и да не жели даље да иде са овим, а његове речи су празне, а ја само хоћу своје паре нека он реши са парама све што има, а не речима јер његове речи су за мене нула - била је отворена Соња.

Она се и дотакла приче о којој смо јуче писали, а реч је о новој жени из Швајцарске која такође тврди да је била жртва преваре Халида Муслимовића.

- Лично ту жену нисам никада видела, али јесмо причали и знам за ту ситуацију, чак сам и плакала када сам чула јер сам веома осетљива на децу, а то је много жалосна и истинита прича и све што је писано је потпуно тачно - потврдила је она за Курир.

На данашњем рочишту, које је почело у девет сати, саслушани су најпре сведоци по предлогу тужиље, међу којима је био и певачев син Енис Муслимовић.

Он и Халидова ћерка Лејла Муслимовић позвани су да посведоче да су примали новац од Соње на име позајмица њиховом оцу, али је ћерка певача изостала са рочишта уз оправдање да јој је болесно дете.

Након што је почело Енисово сведочење убрзо се десио скандал. Он је на инсистирање Башићкиног адвоката Драгана Толимира признао да се састајао са Соњом и да је од ње узимао паре, па је тада Халид скочио и напустио судницу уз речи "ја ово више нећу да слушам".

(курир.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Рики

29.02.2024 18:30

Овај Халид изгледа тешка варалица и муљатор.....живи на високој нози преко тудјих ледја ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ср

29.02.2024 20:22

Губио сам много пута.Ноцас је најтезе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркони

02.03.2024 08:43

Ма, не зна се ко је гори. Једино сто је он рузнији. А такви су нам идоли великог броја младих. Туга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

02.03.2024 09:48

Каква је овде улога суда.Ако имају докази уплатнице и поруке ста то јос треба за пресуду.Одвратно.

ОДГОВОРИТЕ