Жена држала бројне мачке и псе у стану, полиција остала шокирана стањем!

Неименована жена и њен 52-годишњи мушки партнер посвађали су се са комшијама у њиховој стамбеној згради у Ници због нереда и прљавштине коју су правили десетине њихових куц́них љубимаца.На крају је позвана полиција и стање у женином стану их је шокирало.

Занимљивости 09.04.2024 | 15:24
Жена држала бројне мачке и псе у стану, полиција остала шокирана стањем!

68-годишња Францускиња којој је дијагностикован Нојев синдром осуђена је на годину дана условне казне јер је држала 159 мачака и 7 паса у свом стану од 80 квадратних метара

Животињских измета је било свуда, које је правило 159 мачака и 7 паса, као и најмање две мртве мачке и два пса у купатилу. Многе животиње су биле дехидриране, неухрањене или заражене паразитима, а неке од њих су касније умрле због здравствених проблема.

Старија жена је признала да је “зезнула ствар” док је покушавала да се брине о својим бројним куц́ним љубимцима, али је животиње описала као “љубав свог живота”. Неименована жена рекла је истражитељима да су њени проблеми почели 2018. године, након што је узела три мачке и три пса својих родитеља.

Убрзо је почела да спасава и мачке луталице, њих 30….

Временом су животиње почеле да се размножавају, а до тренутка када је полиција прошле године ушла у њен стан, имала је чак 159 куц́них љубимаца. Упитана зашто их је све задржала ако је знала да не може да се брине о њима како треба, 68-годишња жена је рекла да би се осец́ала “напуштеном јер је напустила животиње“.

Након психијатријске процене, жени је дијагностикован „Нојев синдром“, који се описује као психолошка потреба да се бринете о животињама и да их спасавате, чак и када нисте у стању да то учините.

Како би спречио да поново постане жртва свог стања, судија је издао трајну забрану држања куц́них љубимаца.

Жени и њеном партнеру је такође наложено да плате више од 150.000 евра (160.000 долара) разним добротворним организацијама за заштиту права животиња и другим грађанским партијама.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар