Телеком Србија од 15. маја награђује лојалне кориснике

 - Телеком Србија ће од 15. маја почети са акцијом која ће обрадовати лојалне кориснике ове мреже, а у оквиру које ће они добијати поене које ће моћи да мењају за веома квалитетне награде, изјавио је данас генерални директор Телекома Србија Владимир Лучић.

Србија 19.04.2024 | 14:15
Телеком Србија од 15. маја награђује лојалне кориснике

„Свако од корисника ће, зависно од броја година, од тога колико дуго је корисник, колики му је рачун и који ниво услуге користи, добијати поене на основу којих ће освајати добре награде“, рекао је он за ТВ Прва.

Лучић је навео да се Телеком шири по Европи и свету и да је ових дана отворена пословница у Менхенгладбаху у Немачкој.

„У пословницама у Немачкој ћемо од јуна продавати тагове са којима ће људи моћи да пролазе кроз Хрватску и Србију, тако да пословнице неће бити само продајна места где ће корисници пазарити СИМ картицу, него ће добијати и додатне услуге“, рекао је он.

Навео је да је циљ компаније да промовише нашу земљу и да заједницу која је у раније отишла и живи у Немачкој, опет повеже са матицом. 

„Наша СИМ картица је повољна и у Немачкој. Сваки корисник који је био на другим мрежама може и без промене броја да пређе на нашу мрежу и да повољно телефонира у Немачкој. Ми смо Западни Балкан спојили са Европском унијом тако да када неко из Немачке дође у Србију не мора више да јури припејд картице, јер је број који има из Немачке у Србији фактички без роминга“, појаснио је Лучић.

Истакао је да је ширењем пословања на Аустрију, Немачку, Швајцарску а до краја године би требало да постане и мобилни оператор у Сједињенин Америчким Државама, Телеком направио искорак од малог регионалног играча у светског играча.

„Излазимо на тржишта која су убедљво најпрофитабилнија и где има највећи број потенцијалних корисника и где је наша дијаспора најјача“, истакао је Лучић.

Када је реч о пословним и финансијским резултатима, навео је да Телеком има 11,5 милиона јединствених корисника, као и да је први овогодишњи квартал за више од 20 одсто бољи него последњи прошлогодишњи квартал, пре свега због повећања прихода од интернета, мултимедије и мобилне телефоније.

(Тањуг) Фото: Телеком Србија