Атракција на путу: "Бренабус" иде преко Романије

Лепа Брена језди друмовима по Србији и региону аутобусом са сопственим ликом који је изнајмила за личне потребе.

Забава 23.04.2024 | 17:34
Атракција на путу: "Бренабус" иде преко Романије

Као у добра стара времена, када су певачи на турнеје ишли аутобусима, певачица је сад решила да споји лепо са корисним, па је недавно одлучила да своје музичаре и комплетан тим смести у аутобус, па тако они из Београда са њим путују у градове по региону, где југословенска звезда има концерте у оквиру актуелне турнеје "Имам песму да вам певам".

Ипак, као што се може видети и на фотографијама до којих смо дошли, Бренин аутобус, који су већ многи прозвали "Бренабус", постао је права атракција на путевима, па остали учесници у саобраћају радознало снимају и фотографишу ово превозно средство, које је већ постало вирално на друштвеним мрежама.

Lepa BrenaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ТИКТОК

Али, ако сте мислили да је "Бренабус" обичан аутобус, преварили сте се.

Оно по чему је он посебан и због чега је и привукао пажњу многих, па и оних који нису певачицини фанови, је тај што се на њему налазе огромне Бренине фотографије у раскошној црвеној хаљини и шеширом у истој боји. Поред фотографија, које красе бочне и задњи део аутобуса, на њему пише и следеће:

- Лепа Брена, БиХ турнеја: "Имам песму да вам певам".

Lepa BrenaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ТИКТОК

Овим аутобусом су певачица и њена екипа отпутовали и на два концерта која су претходног викенда имали у Сарајеву, а случајни грађани су били одушевљени, те су и снимили аутобус док је пролазио преко Романије.

Lepa BrenaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ТИКТОК

Иако можда овај Бренин потез са аутобусом делује чудно, звезде светског шоу бизниса одавно имају своје аутобусе са којима иду на турнеју, а многи од њих су претворени и у праве "куће на точковима".

Један од њих је и Џастин Бибер, који је свој приватни аутобус опремио најсавременијом технологијом и прелепим декоративним намештајем, па тако делује као да је у питању луксузан стан. Он у свом аутобусу поседује спаваћу собу, дневни боравак, купатило, кухињу, радни простор али и сауну.

Džastin BiberФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YТ

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4382147/лепа-брена-добила-аутобус-са-својим-ликом">курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар