Естрада тугује за менаждером Џаром

Велибор Џаровски, познатији као „краљ фудбала“ преминуо је у 75. години живота, а тужну вест потврдила је породица. Популарни Џаро био је апсолутни краљ фудбалских намештаљки, а упркос томе обожаван од стране свих који су га познавали. Дуго је као менаџер сарађивао и са естрадом.

Магазин 25.04.2024 | 18:34
Естрада тугује за менаждером Џаром

Његова смрт погодила је бројне познате личности, а међу првима су се огласили Жељко Самарџић на Инстаграму и Рибља Чорба на официјалној страници на Фејсбук профилу.

-Било је задовољство познавати те и сарађивати са тобом. Збогом, легендо Балкана - поручио је Самарџић.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели З̌ељко Самардз̌иц́ (@зељко_самардзиц)

Уз Велиборову фотку од легенде се опростила и група Рибља Чорба.

- Отишао је наш велики пријатељ, најмаштовитији преварант, један и јединствен Велибор Џаровски Џаро. Јесте нас варао, али је то тако шармантно и духовито радио да нико није био у стању да се наљути на њега. Путуј, драги Џаро, и варај звезде на небу - написали су на друштвеним мрежама.

Riblja Čorba<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ФАЦЕБООК

Џаровски је био менаџер највећим естрадним звездама 80-их година. Заступао је Здравка Чолића, Бјело Дугме, Мишу Ковача, Терезу Кесовију и многе друге.

Иако је својевремено био менаџер бројним великанима српске музичке сцене, истакао је да му то није био највећи успех.

–Нису за мени највећи успеси Здравко Чолић, Мишо Ковач, Бијело Дугме, Тереза Кесовија, Бора Чорба, Оливер Мандић, Кемал Монтено, Мики Јевремовић, Индекси и Леб и сол, чији сам био менаџер, већ фудбалски клуб Слога Југомагнат у првој македонској лиги. Освојили смо три титуле заредом, захваљујући мени рекао је Велибор једном приликом.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4383545/отисао-је-најмастовитији-преварант-естрада-тугује-за-меназдером-дзаром-рибља-цорба-се-присетила-сарадње-то-је-духовито-радио">Курир/<а хреф="хттпс://гранд.нова.рс/схоwбиз/велибор-дзаровски-смрт-вест-потресла-естраду/" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Гранд)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ДДаре

30.04.2024 07:41

Говно преварантско познате лицности сте варали

ОДГОВОРИТЕ