Petar ispunio dečački san: Otvorio konjički klub!

Poznati glumac Petar Strugar (32) ispunio je svoj dečački san i zajedno sa drugarom otvorio konjički klub nadomak Beograda.

Zabava 22.05.2020 | 22:02
Petar ispunio dečački san: Otvorio konjički klub!

Petar je oduvek isticao svoju posebnu ljubav koju gaji prema konjima, te je upravo iz tog razloga dugo priželjkivao da otvori konjički klub.

On trenutno vodi računa o 13 konja, a koliko im se posvetio nedavno je i dokazao, kada je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju na kojoj je sav prljav, znojav i umoran od istovaranja teških džakova u kojima se nalazi hrana za njegove konje.

- Trenutno u štali imamo 13 konja i četiri su kod nas u pansionu, odnosno u gostima. Ostali su naši, za školu jahanja i za sport. Mislim da će broj konja rasti. Moj prijatelj Bojan i ja sarađujemo već neko vreme, radimo sa mojim konjima koje sam ovako držaona par mesta u Beogradu - otkrio je Petar za "Blic".

Poznati glumac je otkrio i kako je došao na ideju da sa prijateljem otvori konjički klub, a zatim otkrio koji je njegov posao.

- Onda smo došli na ideju da napravimo svoj klub. Volimo to, time se ionako bavimo po ceo dan imamo školu jahanja, terensko jahanje, mogućnost bavljenja sportom. Bavićemo se i snimanjem filmova, eventualno iznajmljivanjem konja za snimanja - otkrio je glumac.

Strugar je objasnio da nema omiljenog konja, ali mu je beli Kili prirastao za srce, a takođ je istakao da mu ništa od poslova ne pada teško i da uživa u vremenu koje provodi na ovom mestu.

- San iz detinjstva sam počeo da ostvarujem još pre deset godina kada sam počeo da jašem, to mi je bila želja. Onda se rodila i želja da napravim neki svoj klub, tako da evo, ostvaruju se snovi i to je dobra stvar - ispričao je Petar.

Izvor: Telegraf.rs/Blic  Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

DEPORTACIJA

14.09.2020 10:27

VI U SRBIJI IMATE VELIKI PROBLEM OD STRANIH DRZAVLJANA KOJI NE POSTUJU VASU ZEMLJU A VASA VLAST IM DELI PASOSE BEZ POSTOVANJA RECIPROCITETA, NEMA NIKOGA IZ SRBIJE DA DIVLJA U CG? ZAHTEVAJTE OD VASE VLASTI DA IM SE ODUZME PASOS DA SE DEPORTUJU IZ SRBIJE

ODGOVORITE