Петар испунио дечачки сан: Отворио коњички клуб!

Познати глумац Петар Стругар (32) испунио је свој дечачки сан и заједно са другаром отворио коњички клуб надомак Београда.

Забава 22.05.2020 | 22:02
Петар испунио дечачки сан: Отворио коњички клуб!

Петар је одувек истицао своју посебну љубав коју гаји према коњима, те је управо из тог разлога дуго прижељкивао да отвори коњички клуб.

Он тренутно води рачуна о 13 коња, а колико им се посветио недавно је и доказао, када је на свом Инстаграм налогу објавио фотографију на којој је сав прљав, знојав и уморан од истоварања тешких џакова у којима се налази храна за његове коње.

- Тренутно у штали имамо 13 коња и четири су код нас у пансиону, односно у гостима. Остали су наши, за школу јахања и за спорт. Мислим да ће број коња расти. Мој пријатељ Бојан и ја сарађујемо већ неко време, радимо са мојим коњима које сам овако држаона пар места у Београду - открио је Петар за "Блиц".

Познати глумац је открио и како је дошао на идеју да са пријатељем отвори коњички клуб, а затим открио који је његов посао.

- Онда смо дошли на идеју да направимо свој клуб. Волимо то, тиме се ионако бавимо по цео дан имамо школу јахања, теренско јахање, могућност бављења спортом. Бавићемо се и снимањем филмова, евентуално изнајмљивањем коња за снимања - открио је глумац.

Стругар је објаснио да нема омиљеног коња, али му је бели Кили прирастао за срце, а такођ је истакао да му ништа од послова не пада тешко и да ужива у времену које проводи на овом месту.

- Сан из детињства сам почео да остварујем још пре десет година када сам почео да јашем, то ми је била жеља. Онда се родила и жеља да направим неки свој клуб, тако да ево, остварују се снови и то је добра ствар - испричао је Петар.

Извор: Телеграф.рс/Блиц  Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ДЕПОРТАЦИЈА

14.09.2020 10:27

ВИ У СРБИЈИ ИМАТЕ ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ ОД СТРАНИХ ДРЗАВЉАНА КОЈИ НЕ ПОСТУЈУ ВАСУ ЗЕМЉУ А ВАСА ВЛАСТ ИМ ДЕЛИ ПАСОСЕ БЕЗ ПОСТОВАЊА РЕЦИПРОЦИТЕТА, НЕМА НИКОГА ИЗ СРБИЈЕ ДА ДИВЉА У ЦГ? ЗАХТЕВАЈТЕ ОД ВАСЕ ВЛАСТИ ДА ИМ СЕ ОДУЗМЕ ПАСОС ДА СЕ ДЕПОРТУЈУ ИЗ СРБИЈЕ

ОДГОВОРИТЕ