Cela estrada na svadbi kod Sašinog i Suzaninog sina!

Poznati par Suzana Jovanović i Saša Popović danas pravi veliko veselje u jednom prestoničkom restoranu povodom svadbe starijeg sina Danijela i njegove partnerke Tijane.

Zabava 19.05.2022 | 19:09
Cela estrada na svadbi kod Sašinog i Suzaninog sina!

Poznate ličnosti stigle su na venčanje, a među njima Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom, Goran Šljivić sa suprugom, Voja Nedeljković sa suprugom, Biljana Sečivanović, Ana Bekuta, Milan Mitrović sa trudnom ženom i drugi.

"Sigurno ću zapevati, svirao sam sa Danijelom, družili smo se, ima da pevamo i da se veselimo. Mladi ne sme niko da priđe, ona je sada na sigurnom. Biće zabavno", rekao je Milan Mitrović.

Saša Popović
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Aleksandar Milić Mili došao je sa ženom na svadbu koju mnogi hvale za izgled, a nakon njega i Dragan Stojković Bosanac sa ženom i Sanja Kužet sa mužem.

Saša Popović
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Sin Suzane Jovanović i Saše Popovića Danijel oženio se svojom izabranicom Tijanom.

Ona je zablistala u venčanici sa kristalima, a Danijel nije skidao osmeh sa lica. Svečana sala bila je puna svetiljki i ukrasa u srebrnoj boji, a na podu je bila veštačka magla.

 
Saša Popović, Sin
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Par je zaplesao uz pesmu Miša Kovača "Ostala si uvijek ista".

Podsetimo, porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 evra po osobi, gde će se naći bogato posluženje.

Saša Popović
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine. Budući supružnici uveliko žive zajedno, a obe porodice se lepo slažu.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar