Цела естрада на свадби код Сашиног и Сузаниног сина!

Познати пар Сузана Јовановић и Саша Поповић данас прави велико весеље у једном престоничком ресторану поводом свадбе старијег сина Данијела и његове партнерке Тијане.

Забава 19.05.2022 | 19:09
Цела естрада на свадби код Сашиног и Сузаниног сина!

Познате личности стигле су на венчање, а међу њима Снежана Ђуришић са партнером Вањом, Горан Шљивић са супругом, Воја Недељковић са супругом, Биљана Сечивановић, Ана Бекута, Милан Митровић са трудном женом и други.

"Сигурно ћу запевати, свирао сам са Данијелом, дружили смо се, има да певамо и да се веселимо. Млади не сме нико да приђе, она је сада на сигурном. Биће забавно", рекао је Милан Митровић.

Saša Popović
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Александар Милић Мили дошао је са женом на свадбу коју многи хвале за изглед, а након њега и Драган Стојковић Босанац са женом и Сања Кужет са мужем.

Saša Popović
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Син Сузане Јовановић и Саше Поповића Данијел оженио се својом изабраницом Тијаном.

Она је заблистала у венчаници са кристалима, а Данијел није скидао осмех са лица. Свечана сала била је пуна светиљки и украса у сребрној боји, а на поду је била вештачка магла.

 
Saša Popović, Sin
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Пар је заплесао уз песму Миша Ковача "Остала си увијек иста".

Подсетимо, породица Поповић одабрала је најскупљи мени, од 85 евра по особи, где ће се наћи богато послужење.

Saša Popović
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Гостима ће бити послужено више од 20 врста сирева, пршуте, домаћи производи, неколико врста меса, печење, морски плодови, прилагођена исхрана (веганска и вегетеријанска), као и најскупља вина и жестине. Будући супружници увелико живе заједно, а обе породице се лепо слажу.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар