Rada brata odbila za duet uz izgovor da još nije vrijeme

Brat pevačice Radmile Manojlović, Nenad kaže da je nekoliko puta insistirao da sa sestrom snimi pesmu, ali je ona to odbijala i govorila da nije vreme za duet.

Zabava 29.11.2022 | 20:31
Rada brata odbila za duet uz izgovor da još nije vrijeme

- Želeo sam s Radom duet. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više baš navaljivao, a ona je rekla: "Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta." Posle toga ona je našla neku pesmu kad sam ja prošao u "Zvezdama Granda", ali se meni uopšte nije svidela. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna. Rada i ja imamo istog oca, ali mi nikada nismo živeli zajedno. Sam se borim za sebe i svoju karijeru - otkrio je Nenad, pa dodao od Rade nije očekivao da mnogo pomaže, budući da smatra da je talenat i da se sam dobro snalazi:

 
Rada Manojlović
FOTO: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

- Generalno, ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć. Mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam brat Rade Manojlović, koja je već bila velika zvezda i to se dešavalo i drugima. Marija Šerifović, recimo, imala je veliki problem jer je dete poznate pevačice i svi oni su imali veliki problem da izađu iz senke svojih roditelja, braće ili nekog iz porodice ko je već napravio veliku karijeru. To može da bude i olakšavajuća i otežavajuća okolnost.

Podsetimo, pevač Nenad Manojlović svojevremeno je priznao da sestru Radu retko kada viđa, ali i pored obaveza koje su se isprečile ispred njihovog odnosa, jedno drugom su bili podrška, a šta je uticalo na zahlađenje u njihovom odnosu, ostaje da saznamo.

(Kurir.rs/Republika)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ilija cvorovic

29.11.2022 21:31

On je za nju izmislio pjevanje.Jedan od najboljih pjevaca na nasoj estradi,trenutno...

ODGOVORITE
Name

re Ilija

01.12.2022 09:40

Nije ni ona losa kao pjevacica ali kao i vecina treba da nauce kulturno da se ponasaju vece su glumice postale od glumaca.