Рада брата одбила за дует уз изговор да још није вријеме

Брат певачице Радмиле Манојловић, Ненад каже да је неколико пута инсистирао да са сестром сними песму, али је она то одбијала и говорила да није време за дует.

Забава 29.11.2022 | 20:31
Рада брата одбила за дует уз изговор да још није вријеме

- Желео сам с Радом дует. Није да није било покушаја, у почетку сам ја више баш наваљивао, а она је рекла: "Чекај да дође песма, не можемо да снимимо било шта." После тога она је нашла неку песму кад сам ја прошао у "Звездама Гранда", али се мени уопште није свидела. Јако је тешко направити песму за брата и сестру која би била интересантна. Рада и ја имамо истог оца, али ми никада нисмо живели заједно. Сам се борим за себе и своју каријеру - открио је Ненад, па додао од Раде није очекивао да много помаже, будући да сматра да је таленат и да се сам добро сналази:

 
Rada Manojlović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ПАПАРАЦО ЛОВ

- Генерално, ја не сматрам да је мени била потребна било каква помоћ. Мислим да имам довољно талента од бога да могу да прођем и сам. Десило се да ја јесам брат Раде Манојловић, која је већ била велика звезда и то се дешавало и другима. Марија Шерифовић, рецимо, имала је велики проблем јер је дете познате певачице и сви они су имали велики проблем да изађу из сенке својих родитеља, браће или неког из породице ко је већ направио велику каријеру. То може да буде и олакшавајућа и отежавајућа околност.

Подсетимо, певач Ненад Манојловић својевремено је признао да сестру Раду ретко када виђа, али и поред обавеза које су се испречиле испред њиховог односа, једно другом су били подршка, а шта је утицало на захлађење у њиховом односу, остаје да сазнамо.

(Курир.рс/Република)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Илија цворовиц

29.11.2022 21:31

Он је за њу измислио пјевање.Један од најбољих пјеваца на насој естради,тренутно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Илија

01.12.2022 09:40

Није ни она лоса као пјевацица али као и вецина треба да науце културно да се понасају веце су глумице постале од глумаца.