Važne odluke se očekuju: Vučić na sjednici Vlade

Premijerka Ana Brnabić pozvala je predsjednika Aleksandra Vučića da u četvrtak u 18 časova prisustvuje sjednici Vlade na kojoj će biti donesene veoma važne, strateške odluke koje će odrediti budućnost države.

Srbija 04.06.2023 | 17:59
Važne odluke se očekuju: Vučić na sjednici Vlade

Kako piše "Informer", šefica Vlade sastaće se sa Vučićem u srijedu uveče i tada će biti razmatrana pitanja o kojima će na sjednici Vlade biti riječi.

Da li će ove nedelje biti donesena odluka o raspisivanju novih izbora, rekonstrukciji Vlade ili smjeni pojedinih ministara, ostaje da vidimo.

Brnabić je poručila da je u svakom trenutku spremna da podnese ostavku na mjesto predsjednice Vlade Srbije, ali je dodala kako predsednik Srbije to "za sada odbija".

Ona je na društvenoj mreži Tviter napisala da je Srpska napredna stranka spremna za izbore. 

"Obzirom na pisanja tajkunskih medija, samo da bude jasno – u svakom trenutku sam spremna da, kao PV, podnesem ostavku i to predsednik Srbije Aleksandar Vučić zna i, za sada, odbija. Možda se predomisli. Želite izbore – nikakav problem, uvek smo za izbore", napisala je Brnabić na Tviteru.

(BN/Informer) Foto: Prinskrin 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Pa

05.06.2023 10:44

Sigurni ste u glasacku masineriju natrpanuu samooo za siguran glas pa takooo mozete nuditi izboree dozivotnoooo!!!!! Oj ha! Zato ste vi tako drcni jer imate siguran glas ! Jadno oi je i bednoo do bola! Drzava zarobljena od korumpiranih kvazi partijasa bez znanja bez mirala! Zlo 20 i 21 vijeka na balkanu!!!

ODGOVORITE
Name

Gogi Sa

05.06.2023 11:20

Sve ima svoj početak i karj..

Name

Hegemon se stropostva

05.06.2023 11:26

Brzinom koju ni njegovi najveci poboznici nisu mogli predvidjeti....

ODGOVORITE