Важне одлуке се очекују: Вучић на сједници Владе

Премијерка Ана Брнабић позвала је предсједника Александра Вучића да у четвртак у 18 часова присуствује сједници Владе на којој ће бити донесене веома важне, стратешке одлуке које ће одредити будућност државе.

Србија 04.06.2023 | 17:59
Важне одлуке се очекују: Вучић на сједници Владе

Како пише "Информер", шефица Владе састаће се са Вучићем у сриједу увече и тада ће бити разматрана питања о којима ће на сједници Владе бити ријечи.

Да ли ће ове недеље бити донесена одлука о расписивању нових избора, реконструкцији Владе или смјени појединих министара, остаје да видимо.

Брнабић је поручила да је у сваком тренутку спремна да поднесе оставку на мјесто предсједнице Владе Србије, али је додала како председник Србије то "за сада одбија".

Она је на друштвеној мрежи Твитер написала да је Српска напредна странка спремна за изборе. 

"Обзиром на писања тајкунских медија, само да буде јасно – у сваком тренутку сам спремна да, као ПВ, поднесем оставку и то председник Србије Александар Вучић зна и, за сада, одбија. Можда се предомисли. Желите изборе – никакав проблем, увек смо за изборе", написала је Брнабић на Твитеру.

(БН/Информер) Фото: Принскрин 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Па

05.06.2023 10:44

Сигурни сте у гласацку масинерију натрпануу самооо за сигуран глас па такооо мозете нудити изборее дозивотноооо!!!!! Ој ха! Зато сте ви тако дрцни јер имате сигуран глас ! Јадно ои је и бедноо до бола! Дрзава заробљена од корумпираних квази партијаса без знања без мирала! Зло 20 и 21 вијека на балкану!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги Са

05.06.2023 11:20

Све има свој почетак и карј..

Name

Хегемон се стропоства

05.06.2023 11:26

Брзином коју ни његови највеци побозници нису могли предвидјети....

ОДГОВОРИТЕ