Роналдо одбио продужити уговор, одлази у САД

Понуда Јувентуса још је увијек 'на столу', али Цристиано Роналдо (35) ју је наводно већ одбио јер каријеру жели наставити у америчкој МЛС лиги.

Фудбал 18.03.2020 | 18:47
Роналдо одбио продужити уговор, одлази у САД

Португалац планира да по завршетку актуалног уговора, у љето 2022. године, крене пут САД-а, гдје би требао заиграти за тим Интер Миами.

Наводно су Роналдо и власник клуба Давид Бекам већ одавно договорили сарадњу од љета 2022. године и сигурно је како би Португалац био огромно појачање за овај клуб, али и највећа звијезда која је заиграла у МЛС-у. Посебно се то односи на маркетиншке активности које би његов ангажман исплатиле у најкраћем могућем року, а и сам ЦР би 'масно' зарадио.

Но, причи о Интеру из Миамија ту није крај јер Давид Бекам је наводно све договорио и с капетаном хрватске репрезентације Луком Модрићем (34)!

Италијански медији наводе како Модрићев уговор с Реал Мадридом завршава крајем јуна 2021. године те је сада готово сигурно да му 'краљевски клуб' неће понудити нови.

Реал иде у потпуну обнову екипе овог љета, па за Модрића више неће бити мјеста у тиму. Клуб је спреман пустити га без одштете, али само ако одлучи каријеру наставити изван Европе.

За Модрића су се прошлог љета интересирали милански Интер, ПСГ, Јувентус..., но он је на крају ипак остао на Сантиагу Бернабеу.

Роналдо и Модрић шест су сезона дијелили свлачионицу Реала, сад би поновно требали заиграти заједно, али у дресу Интера. Из Миамија.. 

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар