Масовна туча: Ухапшен Србин, напао полицајца

У центру Косовске Митровице, на градском шеталишту, након поноћи је избила је масовна туча у којој је повријеђен полицајац током интервенције.

Регион 06.06.2020 | 13:30
Масовна туча: Ухапшен Србин, напао полицајца

До туче је дошло након што је десетак мушкараца изашло из једног кафића на самом почетку шеталишта.

Потом је услиједила реакција полиције која је уједно користила бибер спреј. КоССев је јавио да је повређено више особа и да им је Хитна помоћ пружила љекарску помоћ на лицу мјеста, док су неки учесници туче превезени пут болнице. Ситуација се смирила кад је дошла интервентна јединица.  

Усљед туче која се догодила након поноћи на митровичком шеталишту, а након интервенције полиције, један полицијски службеник задобио је лакше тјелесне повреде, потврдио је за Коссев портпарол косовске полиције за регион Сјевер, поручник Бранислав Радовић.

– Око 01 и 11 у Улици краља Петра дошло је до масовне туче, након чега је интервенисала полиција, а гдје је полицијски службеник добио ударац у предјелу главе и одведен је у болницу гдје су му констатоване лаке тјелесне повреде – потврдио је Радовић.

О околностима је обавјештен истражни полицајац који је контактирао регионалну истрагу и дежурног тужиоца који је наложио да се отвори случај – напад на службено лице.

Осумњиченом Србину Ђ. М. (27) за напад на полицајца, одређено је 48-часовно задржавање. Истрага је у току.

Радовић међутим, није могао да потврди овог јутра да је током синоћње туче више особа повријеђено. Наводи да се чека нови, детаљнији извјештај. 

(Телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мили

06.06.2020 11:58

Терорист

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПКЦ

06.06.2020 15:57

Ништа страшно! Овако је свако вече у БЛ , на Паприковцу, кафана ММ, истакнутог члана СНСД.

ОДГОВОРИТЕ