После пљачке и затвора Романа улази у ријалити!?

Романа Панић је постала једна од најзанимљивијих јавних личности, након што је објављена вест да је ухапшена у Аустралији због пљачке банкомата, па би требало да уђе у ријалити у септембру.

Забава 12.08.2020 | 23:28
После пљачке и затвора Романа улази у ријалити!?

Некада популарна певачица запоставила је своју каријеру, а како је имала све мање наступа, остала је и без прилива новца. Са дечком Филипом Мркајићем путовала је по европским градовима, а потом су отишли у Аустралију. Након што је пуштена из затвора после одслужене две трећине казне, Панићева је депортована за Србију, где су је сачекали бројни медији. Али и пословне понуде.

Како Курир сазнаје продукција "Задруге" понудила је Романи учешће. Услови које је добила, каже наш извор близак певачици, многи задругари могу само да сањају. Осим права да се бори за главну награду, која је до сада износила 50.000 евра, њој је понуђен и хонорар у истом износу. Наравно, уколико би подигла гледаност, тачније правила шоу, продуценти би је и додатно награђивали, како је то и иначе случај. Они су наводно спремни и да певачици дозволе да постави и неке своје услове, као на пример да има право да се чује са својим најближима, али у приватним разговорима.

Ипак, она и даље није сигурна да ће понуду прихватити, јер је већ једном била у ријалитију и зна колико је тешко бити дуго изолован. Посебно јој тешко пада то што је њен дечко и даље у Аустралији у затвору и не зна када ће он напустити Бризбејн. Такође, свесна је својих грешака у блиској прошлости и зна да би је многи гледаоци, али и цимери разапели, па не зна како би то поднела. С друге стране, извор каже да би за певачицу ово била одлична финансијска ињекција, јер је иза ње тежак период, како у Аустралији, тако и због тога што већ дуго није имала наступе. Романини пријатељи и породица су подељених мишљења, па док је једни саветују да то никако не ради, други сматрају да је за њу то одлична прилика да заради доста новца и после настави певачку каријеру. Покушали смо да ступимо у контакт с Романом, али она се није јављала на број познат редакцији. 

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Знаци

13.08.2020 12:53

Сто си веци лопов,висе си интересантнији народу.Постен цовјек немозе себи наци посао,нигдје,а ова лопурда добија толики новац да удје у ту задругу и тамо изиграва"невинасце".Ма сви ми се гаде,заједно са њом.Фујјјјјј.

ОДГОВОРИТЕ