Саша Драшковић освојио злато у бодyбуилдингу

Босанскохерцеговачка репрезентација освојила је три медаље на Балканском првенству у бодyбуилдингу и фитнессу, које је одржано у Румунији.

Остали спортови 08.09.2020 | 13:33
Саша Драшковић освојио злато у бодyбуилдингу

Селекција БиХ је са 3 такмичара, Сашом Драшковићем, Иваном Вучковић, Лејлом Шећић и селектором Мирсадом Терзом, освојила двије златне медаље и једну бронзану.

Златне медаље за Босну и Херцеговину су освојили Саша Драшковић у категорији бодyбуилдинг преко 100 килограма и Лејла Шечић у категорији бикини фитнесс преко 167 центиметара. Ивана Вучковић је била бронзана у категорији бодy фитнесс у отвореној конкуренцији.

"Наш резултат је уствари и показатељ да је бодyбуилдинг сцена у БиХ, иако малобројна, ипак на веома високом нивоу. Наши такмичари редовно остварују резултате на балканским првенствима, а овај задњи, стопостотни учинак, довољно говори у корист квалитете наступа. Наша два такмичара, Сашу и Лејлу, очекује још наступ и на Европском првенству које је на програму за два викенда у Шпанији, а и државно првенство у Какњу које претходи, одржава се наредни викенд.

Овом приликом бих и похвалио рад Савеза који је, у овим тешким увјетима организирао и дјеломично суфинансирао одлазак нашег тима и Елит Нутритион, који је изашао у сусрет нашим такмчарима и обезбиједио једнообразну одјећу и опрему", изјавио је селектор Мирсад Терзо, саопштено је из Бодyбуилдинг и фитнесс савеза БиХ.

(Н1)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

атлетицар

08.09.2020 12:01

Свака цаст за овакве резултате и респект!

ОДГОВОРИТЕ
Name

само ја

08.09.2020 13:12

Браво ???

ОДГОВОРИТЕ