Инди смршала 20 килограма не крије срећу!

Певачица Индира Арадиновић Инди (34) мучила се дуго са вишком килограма, па је почетком марта 2020. године имала операцију смањења желуца, након чега се њено здравствено стање искомпликовало, па је Инди месец дана провела у болници, али се срећом све добро завршило.

Забава 19.09.2020 | 16:43
Инди смршала 20 килограма не крије срећу!

Инди је изгубила 20 килограма и поносно показује свој изглед у белим панталонама које због вишка није носила, како је рекла, петнаест година.

- Смршала сам 20 килограма. Дефинитивно су се коцкице поклопиле, дошло је неко боље време за мене. Мислим да не може стално да буде киша, мора некад и сунце, тако да сам јако срећна и задовољна, нека тако и остане - рекла је Инди.

- Сада поносно могу да носим беле панталоне, а нисам могла једно 15 година. Сада сам срећна што могу поново у бело да се обучем, а да не изгледам дебље - испричала је певачица и одговорила на коментаре да сада личи на сестру Едиту Арадиновић, која важи за једну од најзгоднијих певачица.

- Вратила сам свој првобитни израз лица, ово је моја природа, ситне сам грађе, као и сви што знате, Едита је још ситније. Сад се тек види да личимо и да смо сестре - рекла је Инди која више не намерава да губи килограме, али напорно вежба у теретани како би се затегла.

 

- Таман посла да мршавим још, сад само радимо на мишићима; затезање, обликовање; да добијем чак и негде тонус и масу где фали, где је нестало због губитка килограма... У струку је величина "с", а доле носим "м". Сад сам она Инди са почетка каријере - испричала је.

Певачица је недавно имала инцидент са полицијом, када су је зауставили јер није везала појас, а због ситуације која је тада настала добила је три казне и пет пријава.

Возила сам без појаса, јер имам мучнине и не могу да се вежем, а полицајац то није могао да схвати. Била сам мало у журби, оставила сам му документа на лицу места и касније се вратила по три казне и пет пријава и све то регуларно платила. Казне су биле довољне да ми покваре дан - закључила је Инди.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар