Бака (68) се заљубила у дупло млађег удала се а онда схватила да је преварена!

Бет Ханинг (68) из Уједињеног Краљевства лудо се заљубила у 30 година млађег мушкарца, Роднија из Африке, а онда је остала дубоко повређена када је сазнала да је он преварант.

Занимљивости 22.09.2020 | 21:39
Бака (68) се заљубила у дупло млађег удала се а онда схватила да је преварена!

Родни је украо Бетиних 150.000 евра. Упознали су се на друштвеним мрежама пре пет година, а Бет се заљубила у његове љубавне поруке и њежне речи. Целог је живота штедела радећи као службеница и социјална радница, пре него што је упознала мушкарца из Африке, с којим се чак венчала у Гани.

Упознали су се преко заједничког пријатеља, а повезала их је љубав према музици. Пријатељство је дошло у тешко време за Бет, која се осећала усамљено јер јој је сестра умрла неколико година раније, а мајци је дијагностификована деменција.

Бет је знала да постоји велика разлика у годинама, али Родни јој је у почетку рекао да има 40 година. Прво му је Бет позајмила 200 евра, а касније још 2.000 евра за куповину музичке опреме, али је обећао да ће све вратити. Бет га је 2015. године посетила у Гани, а били су и интимни. Он је чак стао на позорницу у једном клубу и питао је да се уда за њега, а током церемоније открила је да Родни има 30 година.

Одлетела је кући и платила адвоката како би договорила визу за супружника, која је одобрена 2017. године, па се Родни уселио код ње. Ствари су тада кренуле низбрдо, Родни је непрестано приговарао и често спавао на софи уместо у кревету. Почели су да се свађају око свега, поготово око њених прихода те је убрзо схватила да је то све била лаж. Њихова веза се завршила, а Бет је платила још 1.500 евра да га пошаље кући и за развод брака. Њеној породици лакнуло је када је Родни отишао од ње.

Извор: Курир.рс /ТхеСун фото: профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар