Паника у хотелу: Тренер донио корону међу тенисере

Тренер канадске тенисерке Бјанке Андреску позитиван је на корона вирус, након доласка у Мелбурн, где ће бити одржан први овосезонски гренд слем турнир Аустралијан Опен.

Тенис 16.01.2021 | 21:33
Паника у хотелу: Тренер донио корону међу тенисере

Андреску ће од данас бити у карантину у хотелској соби, саопштио је њен агент.

Њен тренер Силван Бруно рекао је да је пратио све протоколе и процедуре везане за корона вирус, да је имао негативан тест 72 сата од поласка у Мелбурн и да се "осећао савршено" приликом путовања у Аустралију.

"Изузетно сам тужан и жао ми је због последица које сада имају сви који су били у авиону са мном. Остатак мог тима је негативан и искрено се надам да ће свако даље ремећење обавеза бити минимално", рекао је Бруно.

Андреску је планирала учешће на турниру мелбурнске летње серије који би требало да почне 31. јануара.

То би канадској тенисерки требало да буде прво такмичење након 15 месеци и повреде колена коју је задобила на WТА финалу 2019. године.

У чартер летовима којима су данас тенисери, тренери и званичници допутовали у Аустралију, пронадјена су три позитивна случаја на корона вирус и то на летовима из Абу Дабија и Лос Андјелеса.

Сви блиски контакти биће у строгом карантину и неће моћи да излазе из својих соба чак ни на тренинге.

У Аустралију ће допутовати око 1.200 тенисера и чланова екипа уочи првог гренд слем турнира у сезони, који би у Мелбурну требало да почне 8. фебруара.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Прди

16.01.2021 20:42

Лаз ја се тако пуно крецем са људима који се пуно крецу и сви негативни и бас туриста имао корону и донио а ове године нисам имао грип нити моји познаници моје размисљање не граматицки сам писао немам воље ал у грубо ја невјерујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

17.01.2021 02:10

ВЕЋИНА ЉУДИ ЈЕ ТОЛИКО ЗБУЊЕНА СЛУШАЈУЋИ СВАКИ ДАН О КОРОНИ И ПРОЛАЗЕЋИ СВАКОДНЕВНЕ ЧИЊЕНИЦЕ ДА ВИШЕ НЕЗНАМО ШТА ДА МИСЛИМО НИ ШТА ДА РАДИМО.