Хуррицане откриле детаље о песми која ће представљати Србију на Евровизији!

Група Хуррицане ове године представљаће Србију на Евровизији у Ротердаму. Сања Вучић, Ивана Николић и Ксенија Кнежевић откриле су шта спремају:

Забава 03.03.2021 | 18:36
Хуррицане откриле детаље о песми која ће представљати Србију на Евровизији!

 Од почетка наше каријере ми се трудимо да са свим нашим песмама освојимо срца публике па је тако и са песмом “Локо, локо”. Кад се ради песма за Евровизију, то је мало другачији приступ и већа посвећеност, али баш због тога смо максимално дале све од себе са нашим тимом да се песма допадне публици подједнако као и “Хаста ла виста”. Песму смо припремале неколико месеци јер је то процес. Пролази кроз више фаза па је због тога потребно више времена - причају Ксенија, Ивана и Сања. Песму су чули њихови најближи и сви кажу да је сјајна.

- Коментари су засад веома позитивни. Људи углавном кажу да је веома памтљива, да брзо улази у уши и да подиже енергију. То је и био наш циљ - додају певачице.

- Не плашимо се негативних коментара јер знамо да смо са нашим тимом дали све од себе да песма буде што боља. Свакако, свако има право на своје мишљење, а укуси су различити тако да прихватамо сваку критику. Пратимо и коментаре након што смо објавиле назив песме. Углавном је све позитивно и због тога нам је посебно драго. Приметиле смо да људи коментаришу необичан назив наше песме и да сви једва чекају да чују шта смо припремиле - кажу чланице ове популарне групе.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Еуровисион Сонг Цонтест (@еуровисион)

Оно што је сигурно јесте да се Евровизија ове године неће одржати у условима у каквим смо навикли, а детаље наступа нису још смеле да открију:

- Још не смемо пуно да откривамо детаље наступа, али с обзиром на то да се ради о брзој песми, биће веома енергично, ефектно и потпуно у нашем стилу.

Девојке из групе су прошле године биле убеђене да ће направити велики успех са песмом “Хаста ла виста”, а ове године се надају најбољем:

- Конкуренција је јака, тако да бисмо за почетак волеле да уђемо у финале, а онда да дамо све од себе да нам и жири и гледаоци дају што више гласова.

Извор: курир.рс фото: Дејан Милићевић 

Коментари / 0

Оставите коментар