Луна и Марко праве ријалити са бебом, планирају да је снимају за Yоутубе канал!

Луна Ђогани и Марко Миљковић, према писању медија, праве ријалити са тек рођеном ћеркицом Мијом. Новопечени родитељи су, како се наводи, решили да се породично снимају за свој Јутјуб канал, на ком имају 104.000 претплатника.

Забава 21.06.2021 | 20:38
Луна и Марко праве ријалити са бебом, планирају да је снимају за Yоутубе канал!

Луна и беба су у суботу напустиле породилиште "Народни фронт" и ускоро ће заједно стати пред камере, пише "Информер".

- Луна и Марко од Јутјуб канала, на којем фанови прате њихов приватан живот, годишње зараде око 70.000 евра. Због тога су се још пре два месеца договорили да снимају и своју ћерку. Верују да ће то бити прави погодак и додатно им повећати гледаност. Фанови ће тако моћи да виде како се Луна сналази као мајка, али и да ли је Марко вешт у мењању пелена - прича извор поменутог листа.

Брачни пар, који се венчао пре Луниног порођаја, верује да ће њихов нови ријалити постати хит.

- Решили су да забележе све! Биће ту и емотивних тренутака, али и смешних, јер су тек постали родитељи и сигурно ће им бити потребно мало времена да се навикну. У неким кадровима наћи ће се и деда Гаги, бака Анабела, тетка Нина и остали чланови многобројне фамилије Ђогани, али и Миљковић - прича извор и додаје да мотив Ђоганијеве и Миљковића није само новац:

- Поред тога што ће зарадити, на овај начин ће забележити драгоцене тренутке са Мијом и имаће вредне успомене. <див ид="фото-галлерy-1" цласс="фото-галлерy-wраппер"> <див цласс="слидер-wраппер сингле-пост-галлерy"> <див цласс="маин-сецтион-итем"> <фигуре> <див цласс="грид-имаге-wраппер"> <див цласс="грид-имаге-иннер релативе-поситион"><пицтуре><соурце срцсет="хттпс://xдн.тф.рс/2021/06/20/20210620201907-830x0.јпг" медиа="(мин-wидтх: 600пx)" /><имг цласс="имаге-респонсиве" срцсет="хттпс://xдн.тф.рс/2021/06/20/20210620201907-460x0.јпг" алт="Марко Миљковић, Миа Миљковић" /> <див цласс="бтн-ацтион"> <див цласс="бтн">ПОГЛЕДАЈ ГАЛЕРИЈУ <див цласс="галлерy-титле-wраппер"> <х3>Луна потврђује да ће се Маркова и њена наследница наћи пред камерама.

- Снимаћемо Мију за Јутјуб. Ми смо јавне личности и нема разлога да је кријемо. Кад-тад ће је неко сликати или снимити, па што не бисмо ми то урадили?! Скоро све велике звезде снимају спотове са својом децом и објављују фотографије с њима. Марку и мени је то скроз у реду - каже Луна, а на питање шта мисли о познатима који ипак чувају своју децу од медија, одговара:

- Поштујем оне који мисле да их на тај начин штите, па не објављују њихове фотографије или им замуте лице. Ово је наш живот и наша одлука!

Луна каже да мала Миа личи на њеног супруга Марка.

- Миа личи на тату. На мене ништа није повукла за сада. Моја породица ће ми помоћи око бебе, али Марко и ја ћемо се трудити да највише будемо уз нашу Мију - рекла је Ђоганијева.

(Телеграф.рс фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар