Противник српског народа је Додикова интелигенција!

Након још једног мини интервјуа за телевизију “Пинк”, у емисији циљано направљеној како би се покушало оснажити неколико већ темељно разбијених неистина, лако је закључити како је Додикова интелигенција највећи противник српског народа, саопштили су из Демократске Црне Горе у реаговању на последње изјаве Милорада Додика, који тврди да је Дритан Абазовић прикривени националиста, док сматра да је Алекса Бечић лош према Србима.

Регион 25.06.2021 | 07:27
Противник српског народа је Додикова интелигенција!

- Наиме, дотични господин је, све су прилике, толико мудар човјек да је успио и себе да убиједи да никад није казао да се у Сребреници десио геноцид. Штета по њега, јер упркос очитој жељи, не живимо у петнаестом већ двадесет првом вијеку па имамо нешто што се зове интернет, а на интернету сервис знан као YоуТубе, који је опасан свједок за све који пате од недостатка доследности.

А тај нам видео сервис путем лика и гласа истог Милорада Додика каже следеће: “Дакле, ја знам савршено добро шта је било. Био је геноцид у Сребреници. То је пресудио суд у Хагу И то је неспорна правна чињеница!”. Савршено добро зна, каже Милорад- истичу из Демократске Црне Горе.

Како су казали, то није једина истина коју би Додик данас замијенио “патриотским” лажима.

-Толико је "елоквентан" да је народ убиједио да никад није учествовао у изборним кампањама ДПС-а, да никад није подржао Мила Ђукановица, те да никад није учествовао у кампањама против српског народа у Црној Гори. Видимо дакле да Миле ни у циљаној амнезији није баш иновативан.

Такве жеље за фалсификовањем прошлости у циљу аболиције политичке садашњости велики Џорџ Орвел је поставио као један од кључних сегмената легендарног романа “1984”. Али Додику очито осим иновације и умијећа фали и талента да би се прославио на том пољу. Од свега испаде да добри “патриота” Миле има само жељу да лазе, и ништа више-, оцјењују Демократе.

Алекса Бечић је, сматрају они, проблем само за лукративне Србе, попут Додика, који своје српство мјере у сефовима пуним новца.

-За оне “обичне" Црногорце и Србе, оне људе који деценијама бију егзистенцијалне битке и којима је више преко главе лажних патриота, који су лукративним патриотима који политику базирају на емотивним преварама свог народа тако небитни, Алекса Бечић је данас херој. А херој је јер у темељу његове политике стоје истина и отпор према поданицима, храброст да се не калкулише и најважније од свега, истинска добра намјера-, поручују Демократе.

Они су за крај поручили да све наведено "фантастично добро знају лукративци и припејд и постпејд патриоти, зато им је Алекса највећи проблем."

(Агенције)

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Хехе

25.06.2021 05:56

Додик је после ове чувене изјаве дошао на власт, а овај ваш демократа Бечић ће отићи у заборав. У томе се мимоилазе. Је ли 1000 пута морам рећи да од политичара нема већег смрада па био он на Западу или Истоку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре хехехехw

25.06.2021 06:59

Нека је твој Додик добар!!!Одосте црвени!!

Name

Истина

25.06.2021 07:16

Истина неће посустати пред лажима, без обзира колико се лаж агресивно покушава наметати и ширити у јавном простору.

Name

р.Хехе

25.06.2021 09:00

Несто ти се лаки страсно надувао,јос кад додје свабо Сцхмидт експлодираце јер са свабом долази и правна дрзава иправда.

Name

Ухх

25.06.2021 11:07

Јел то онај сто поклања украдену икону?

Name

Гугугага

25.06.2021 12:16

Сви смо ми у рукама СНСД-интелигенце сервице (СНСДИС)

Name

ЖИКА Ж

02.07.2021 10:07

Лаж се мора бранити а истина поштовати!

Name

саса

25.06.2021 06:46

Драги моји људи, ко јос мозе слусати лази овог имбецилног патолоског месара Српског народа, ја бих га предлозио за Нобела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

25.06.2021 07:09

Ја бих Додика најрадије иселио у Црну Гору јер вјерујем да би се са Црногорцима савршено добро уклопио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моник

25.06.2021 07:59

Кратко и јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

25.06.2021 12:04

Све што је у Додику православног је добио преко бабе Црногорке која је била удата за Старојугосливенског жандарма кога су сународници западнохерцеговци протјерали у Посавину. Он се презивао "Додиг". Ово није никакво бројање крвних зрнаца, али свакако је нешто што треба разјаснити.

Name

Живко Ј.

25.06.2021 08:02

Овај велики Баја нема тренутно ни 23% подршке у РС и мора да поправља рејтинг. Сазнао је податке и сада ће да удара још жешће националне теме али изгледа ми да је прочитан од свих на Балкану па и шире. Рејтинг му пада стално и свестан је да ће на Изборима 2022 изгубити власт а то га убија психички. Мрзи људе (Србе) који га не слушају, који не учествују у пљачки народа, који укључе сопствени мозак (Нешић), или који покушају да се приближе Вучићу ( патрону). Већ сада директори великих ентитетских фирми скупљају новац за изборе јер је убијеђен да се новцем све купује а поготово власт. Скупштину су већ сад претворили у стециште папака прелетача, које нико није бирао а сједе у Парламенту и служе као гласачка машинерија. Од Демократије нема ни Д у РС јер политичари на власти Запад нису ни видјели, ништа прочитали, ништа чули. Сав њихов рад своди се на грабеж, систем корупције и лажи и намјештених тендера са уградњом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опљацкај и имас паре

25.06.2021 15:14

Имас посланике, купис комплетну власт.... Свело се на то.....

Name

бањалука

25.06.2021 08:05

нема ту интелигенције, само товар комплекса..среца па је ГОТОВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе Хе

25.06.2021 08:22

Њега његови нај ближи сарадници не сватају озбиљно, али јеби га, уз њега добро зарађују. Нико на свијету није толико пута слагао а остао жив, једноставно човјек је феномен. Нај свјежи примјер је рушење Цркве, он рече да рушења неће бити а видјели смо шта се десило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

25.06.2021 09:43

Који дебилизам. Најбоље да овај чува овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н. Макавели

25.06.2021 13:58

Цитај поново, несто си фулио... Није до њега, до тебе је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Два пута

25.06.2021 15:11

Доносе резолуцију, мозда це јос безброј пута.... Када је подгријавање тензија у питању због нецијих интереса, средатва се не бирају.Злоупотребљавање зртава на све стране траје деценијама умјесто правде за исте... На залост....

ОДГОВОРИТЕ