Дуња Илић спас пронашла у Грузији, живи од тарота!

Дуња Илић, некад популарна певачица, коју више памтимо по бројним скандалима него по песмама, већ неко време живи у Грузији и тренутно нема ниједан порок.

Забава 24.07.2021 | 19:15
Дуња Илић спас пронашла у Грузији, живи од тарота!

Годинама се борила са алкохолизмом, два пута је покушала да се убије и сада се, како је рекла за Курир телевизију, горко каје због тога.

фото: Принтсцреен/Инстаграм

- Наставила сам даље након тога. Никада више ми није пало на памет да то урадим јер је мој отац извршио самоубиство и знам колико је то нанело бола мојој мајци, брату и мени. Кајем се што сам пробала алкохол и што сам дозволила да ми то постане зависност, ево већ 14 година. Кајем се што сам постала јавна личност јер ја нисам за то, кајем се што сам два пута покушала самоубиство, јер сада сматрам да је то кукавичлук - рекла је она, па објаснила због чега је одлучила да оде у Грузију.

фото: Принтсцреен/Инстаграм

- Зато што сам морала да чекам могућност да се вратим у Италију, а у Србију нисам могла да дођем. Тражила сам државу где бих могла што боље да живим, а да не буде скупо, тако сам одлучила да то буде Грузија, јер овде може годину дана да се живи без визе. Бавим се таротом већ две године, то је фина пара, али је мало тежи посао, и зарађујем од влога. Живим са хиљаду до две хиљаде евра месечно - закључила је Дуња.

(Курир.рс / Фото: Принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар