Жика из Зане живео је са Марином у истом стану, а због једне песме му је запретила!

Фронтмен групе "Зана" Зоран Живановић Жика је с Марином Туцаковић радио и дружио се више од 40 година, а након њене смрти која га је веома погодила, са сузама у очима је испричао неке појединости.

Забава 21.09.2021 | 16:29
Жика из Зане живео је са Марином у истом стану, а због једне песме му је запретила!

Жика је навео да, из поштовања према породици, више неће говорити о Марини нити тим поводом гостовати у емисијама.

"Додирни ми колена" је прва велика песма коју је Марина урадила, а која је прославила групу "Зана" и од тада датира велико пријатељство између Марине и Жике.

Marina Tucaković
ФОТО: ДРАГАН КАДИЋ

"Упознали смо се неке '79. у том неком студију, где је она нешто осетила и сад, ево, већ два дана размишљам шта би било да се нисмо срели?", рекао је тешка срца Жика и присетио се неких анегдота и заједничког живота.

"Она је каснила с текстовима, није било технологије, била је '1981. година. Пред улазак у авион момак ми је донео текстове, ја сам седео у авиону и читао и видим 'Додирни ми колена' и помислим шта је ово?! Назвао сам је, рекао да је мало глуп текст и она ми је рекла да нећемо више радити ако га не узмем...", испричао је Жика у Јутарњем програму ТВ Прва.

Рекао је да све ситуације с Марином које памти не могу ни у 15 живота да стану, те открио да су Радован, Марина и он живели у истом стану.

Marina Tucaković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

"Заједно седели, радили, живели, она је кувала клопу у кухињи. Узела је ракију и стално просипала, ракија је смрдела у стану, јер као, како је говорио народ - биће пара. Она је била врхунски кувар, то су клопе које су биле озбиљне."

"Толико је била позитивна. Никада ружна реч ни пред ким. Никада. Велика душа. Имала је те луцидне моменте у глави. У последњих можда два месеца донео сам јој једну песму, јер Јелена није могла да се избори с песмом. Рекла ми је носи ово Марини или Бајаги... Осећам да је велика песма, знате, и очигледно је Јелена забаговала. И ја сам однео Марини, она је само узела ту песму и рекла: 'Одлично, пусти ме да размишљам'. И нажалост, није завршила. Та песма ће бити урађена и посвећена њој, Јелена ће наћи начин да то заврши, као што ће и читав концерт 25. септембра бити посвећен њој. Јер не може другачије", најавио је Жика и наставио:

"Чуо сам се јуче с Футом. Не умем да вам објасним свој осећај поводом тога. Ово су најтежи дани за њега и Лаћу, ти први дани... Само треба да се држе један другог и да наставе живот. Ја знам да је Фута чврст момак, гон је показао невероватну љубав према тој жени. Не знам да ли знате шта је Фута радио за њу. То су године борбе у борби с том болешћу, гледаш вољено биће како се мучи. Та мука се завршила њеним одласком. Бог нека ми опрости, мислим да се одморила. Али душа је вечна, она неће отићи никада", поручио је Жика.

Žika Zana, Marina Tucaković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРВА ТВ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар