Гобеља за Каћин порођај дао 4000 евра, певачица одабрала најскупљи пакет!

Певачица Катарина Грујић чека своје прво дете са фудбалером Марком Гобељићем.

Забава 06.12.2021 | 19:19
Гобеља за Каћин порођај дао 4000 евра, певачица одабрала најскупљи пакет!

Брачни пар ће добити ћерку којој су одабрали име Катја, а порођај ће се обавити у једној приватној болници.

Извор близак младој певачици открива да је све спремно и да њен супруг Марко не жали новца на приватну клинику где ће се фолк певачица породити, преноси Блиц.

- Чим је сазнала да је у другом стању, Катарина је одлучила да трудноћу води у приватној болници. Ни секунду није размишљала где ће се породити, па се определила за познату престоничку болницу у коју су ишле многе познате даме из јавног живота Србије, а Марко ју је у старту подржао, рекао је извор и додао да је Гобељићка одабрала најскупљи пакет који се нуди породиљама.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТА ИМАГЕС

- Иако на овој приватној клиници порођај кошта од 2.000 евра па навише, Каћа се определила за популарни и такозвани свеобухватни порођајни пакет, који ће коштати нешто више од 4.000 евра(470.000 динара) . Осим што је добила апартман са свим неопходним стварима, укључујући телевизор, интернет и посебно купатило, као и бокс за новорођенче у коме ће бити сама током боравка на клиници, певачица ће имати и врхунску негу, али и превентивне прегледе након порођаја, као и секундарне третмане за што бржи опоравак од порођаја, тврди извор и додаје:

- Каћи је од изузетне важности било да пре и након порођаја медицинско особље брине о њој, па је у пакету који плаћа супруг добила бабицу и докторе који ће јој на располагању бити 24 сата.

Каћа Грујић је за клинику и доктора који ће је породити препоруке добила од Снежане Борјан, супруге голмана Црвене звезде Милана Борјана. "Оне су се упознале преко својих мужева, а када јој је испричала своја искуства с овом клиником и доктором који ју је порађао, Каћа се није двоумила ни тренутка", завршава извор близак певачици.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/09/19/15/2721281_сцреенсхот-62_фф.јпг?вер=1638789006" алт="Катарина Грујић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРЕМИЈЕРА

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нека

06.12.2021 19:51

Је са срецом Каца,ма гдје да се порадјала.

ОДГОВОРИТЕ