Хасан разочаран одлуком суда: Заклао бих зубима Шабановог убицу!

Турчин Алсин Левент осуђен је на три године и три месеца затворске казне због тога што је изазвао саобраћајну несрећу у којој је страдао певач Шабан Шаулић и његов музичар Мирсад Кенић.

Забава 21.01.2022 | 17:33
Хасан разочаран одлуком суда: Заклао бих зубима Шабановог убицу!

Шабанова удовица је након пресуде истакла да је тужна јер осуђени није показао да се каје због почињеног дела, а Шабанов брат Хасан Дудић каже да је оваква казна велика срамота и да би осуђеном лично пресудио

 

- То је стварно срамота, мени се моја Санела јуче јавила када су прешли пасошку контролу, верујем да сада нема снаге ни да прича. Па какви су то судови, не могу да верујем да је то Немачка, какви су то људи? Доћи ће њима турци главе. Две породице је завио у црно и добио је три године затвора. Због здравственог стања нисам могао да одем на суђење, не бих преживео то суђење. Кунем вам се, заклао бих га зубима - испричао је за Курир телевизију видно потрешен Хасан Дудић.

Hasan Dudić
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Хасан Дудић каже да му брат много недостаје и да често посећује његов вечни дом.

- Одем и све му причам шта се догађа, па му кажем онда да је можда и боље да не види какво је овде стање. Догађале су се многе ствари и то баш у периоду кад је преминуо. Ја живим сам у стану, некако све имам осећај као да је он ту и да ме чува - испричао је певач.

Hasan Dudić
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар