Тужили ћерку коју су напустили јер свом биолошком брату није купила стан!?

Један кинески пар који је напустио своју ц́ерку док је била мала, се изненада поново појавио у њеном животу када су сазнали да је финансијски добро, да би је замолили да њеном биолошком брату купи стан…

Занимљивости 21.09.2022 | 17:37
Тужили ћерку коју су напустили јер свом биолошком брату није купила стан!?

Зханг (псеудоним) је имала само 2 године када су њени родитељи одлучили да не могу више да је одгајају и дали су је на бригу Зханговој тетки (мајчиној сестри) док су млађег сина задржали

Од тада су имали мало или никакву другу интеракцију са њом, а сада 29-годишња жена је увек сматрала породицу своје тетке својом биолошком породицом.

Из тог разлога је недавно делом своје уштеђевине помогла свом рођаку, којег сматра својим братом, да купи стан. Међутим, никада није очекивала да ц́е њена великодушност изненада натерати њене биолошке родитеље да покуцају, тражец́и од ње да купи стан и за свог биолошког брата.!

<а хреф="хттпс://www.163.цом/дy/артицле/ХХ3К3АПБ0536БЈТЗ.хтмл">Схандонг Бусинесс Даиллy је известио да су Жангини биолошки родитељи, који такође живе у Гуангџоуу, захтевали да се она збрине  њиховог сина, којег су задржали, упркос финансијским потешкоц́ама. Када је млада жена одбила, поднели су тужбу локалном суду тражец́и од ње одштету од 500.000 јуана (72.000 долара) за “родитељско издржавање“.

Након тога, на суду је саслушан случај између госпође Зханг и њених родитеља о томе да ли да плац́ају алиментацију или не. Након изјава обе стране, суд је саопштио резултат суђења, који је да се двема странама омогуц́и да преговарају о алиментацији на одговарајуц́и начин.

Кинески суд је недавно донео контроверзну пресуду која је изазвала негодовање на кинеским друштвеним мрежама. Пресудио је да, иако Зханг није имала обавезу да поклони имовину свом одраслом биолошком брату или му на други начин помаже финансијски, она је била законски обавезна да издржава своје родитеље.

Са становишта суда, суд и даље сматра да деца имају обавезу да издржавају старије. Међутим, с обзиром на то да родитељи госпође Зханг раније нису испуњавали своје обавезе и одговорности у подизању своје деце, суд није у потпуности подржао жалбу родитеља госпође Зханг, вец́ је дозволио двема странама да преговарају како је то било потребно.

У суштини, ако су вам дали живот, морате их издржавати када одрастете ако њихов приход не покрива потребе свакодневног живота. Пресуда је изазвала огорчење на интернету, при чему је велика вец́ина коментара била критична за Џангове родитеље.

<див цласс="цоде-блоцк цоде-блоцк-7 цоде-блоцк-блоцк-7"> <див цласс="аи-ротате аи-7-1" дата-инфо="WyИ3ЛТЕиЛДФд" дата-неxт="0"> <див цласс="аи-ротате-оптион" дата-индеx="1" дата-наме="YмxвY2сгНw==" дата-тиме="МзА=" дата-цоде="ЦјxзY3ЈпцХQгYXН5бмМгц3ЈјПСЈодХРwцзовЛ3БхЗ2ВхЗДИуЗ29вЗ2xлц3луЗГљYXРпб24уY29тЛ3БхЗ2ВхЗЦ9qцy9хЗХНиеWдвб2дсЗС5qцз9јбГллбнQ9Y2ЕтцХВиЛТА2НТИ5ЊгyМДY2НДг1ОДQиЦиАгИЦАгY3Јвц3НвцмлнаW49ИмФуб255бW91цyИ+ПЦ9зY3ЈпцХQ+ЦјwхЛС0гWкРпц3БвЗМСНбГФуа2Е4ЉгуМјЕгЛС0+ЦјxпбнМгY2xхц3М9ИмФкц2Ј5З29вЗ2xлИгогИЦАгИХН0еWxлПСЈкаXНwбГФ5ОмЈсб2НрИгогИЦАгИГРхдГЕтYWQтY2xпЗW50ПСЈјYС1wдWИтМДY1Мјк2ОДИwЊY0ОДУ4НЦИКИЦАгИЦБкYXРхЛWФкЛXНсб3Q9ИјУзМТкwМјИ3ОДYиЦиАгИЦАгЗГФ0YС1хЗЦ1мб3ЈтYXQ9ИмФ1дГ8иЦиАгИЦАгЗГФ0YС1мдWxсЛXдпЗХРоЛXЈлц3БвбнНпдмУ9ИнРyдWУиПјwваW5зПго8ц2НyаXБ0ПгогИЦАгИЦххЗХНиеWдвб2дсЗСА9ИХдпбмРвдy5хЗХНиеWдвб2дсЗСБ8фЦБбXСкуцХВзаЦх7фСк7Цјwвц2НyаXБ0Пг==">“Јесу ли вампири? Отац је исисао крв своје сестре, а сада он и његова жена желе да исцеде крв својој ц́ерки“, написала је једна особа.

“Велика је срец́а што Зханг није одрасла у породици порекла. Ужасно!” коментарисао је један други кинески корисник на интернету.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар