Тања се пере после изјаве да је певала а имала корону!

Певачица Тања Савић шокирала је јавност када је у интервјуу изјавила да је наступала у тренутку када је била заражена корона вирусом.

Забава 23.09.2022 | 21:50
Тања се пере после изјаве да је певала а имала корону!

Она је истакла да није имала срца да откаже наступе, па је тако имала дружење са публиком под температуром и са вртоглавицом.

Када је наишла на бројне осуде због овог потеза, Тања се овим поводом огласила на свом Инстаграму, где је покушала да се опере због шокантних изјава.

"Морам да прокоментаришем данашње писање новина. Пишете да сам ширила корону. Па побогу, да сам знала да је имам не бих наступала. Као и свака нормална, здраво разумна особа, урадила сам тест, али је био негативан. Наиме, моја је кривица јер сам у интервјуу изоставила једну важну ствар. А то је, да је требало да кажем да сам урадила антитела тек након летње турнеје и да је једино тако могло да се види јесам ли имала корону. Нисам неко ко трчи за парама по сваку цену. Комее год да је требала финансијска помоћ, прва сам била ту да помогнем. Људи који ме познају знају каква сам и да никада такве ствари ја не бих радила. Прво због себе, а касније и због других. Верујте да би ми много лакше било да сам прележала, а не радећи. Надам се да је сада овим доконим људима сада јасније. Хвала!", поручила је Савићева. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/08/11/11/3129367_цоллаге-макер11ауг202211.27ам_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/08/11/11/3129367_цоллаге-макер11ауг202211.27ам_фф-с.јпг?вер=1663936285" алт="Тања Савић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Курир Телевизија

"Косам ми много опада јер сам имала корону. Док сам радила имала сам корону. Нисам знала да је имам, додуше тестирала сам се након 5 дана, тест је показао негативно, зато што ваљда у прва три дана покаже да си позитиван. Али сам извадила антитела, имала сам 4 250 антитела, а све време сам радила болесна. Вирус и даље влада, једва сам жива баш ми је било лоше. Док сам била на бини вртело ми се у глави, а имала сам цело лето турнеју заказану, нисам имала срца да је откажем. То би био проблем и за власнике дискотека и мом менаџеру бих направила велики проблем и мојој публици пре свега, они би били разочарани, па сам се ја појавила и тако болесна. Само сам уз божију помоћ остала добро", изјавила је певачица за Блиц.

(Курир.рс)

 

Коментари / 0

Оставите коментар