Баба дилер (78) ухваћена у шуми са дрогом, вагицом и наоружана ножем!

Код Наде В. (78) коју су припадници Интервентне јединице јуче ухапсили у шуми у насељу Галеника поред пола киле амфетамина и вагице за прецизно мерење пронађен је и нож чије је сечиво дужине око 20 центиметара, незванично сазнаје Информер.

Занимљивости 16.11.2022 | 16:32
Баба дилер (78) ухваћена у шуми са дрогом, вагицом и наоружана ножем!

Према сазнањима Информера у торби коју је Нада В. узела из штека у шуми пронађено је: 6 пвц кеса са амфетамином укупне тежине око 400 грама, дигитална вагица за прецизно мерење и нож дужине сечива око 20 центиметара.

- Полицајци из Интервентне јединице приметили су старију госпођу у шуми. Учинило им се да нешто крије и одлучили су да је прате. Након што је осумњичена узела из штека ранац припадници интервентне су је заскочили и пронашли дрогу и оружје. Били су шокирани кад су видели да баба има дрогу код себе - каже извор Информера из истраге.

МУП Србије

 

Нада В. требало би у току дана да буде приведена на саслушање у Треће основно јавно тужилаштво.

Даљом истрагом треба да се утврди за кога је радила и која материја у кесама је у питању, сујмња се на амфетамин.

- Даља истрага ће утврдити за кога је старица радила, као и то коме је требала да прода наркотик- каже наш саговорник близак истрази и додаје да је прашкаста материја послата на вештачење како би се утврдило о ком је наркотику реч као и његова чистоћа.

В.Н. до сада није хапшена.

(Информер.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар