Борјан о увредама: То су дјеца која не знају шта је рат

Борјан је напоменуо да су га вређала деца која не знају шта је било током 90-их на просторима бивше Југославије.

Фудбал 27.11.2022 | 21:01
Борјан о увредама: То су дјеца која не знају шта је рат

Канадски репрезентативац Милан Борјан отворио се у разговору за српске новинаре после увреда на мечу са Хрватском.

Голман Црвене звезде је у добром делу меча био на удару хрватских навијача, чули су се повици "Борјане, усташо", вређали су му и породицу, а били су и транспаренти са сликом трактора и натписом Книн, где је рођен.

Пред наше новинаре је изашао и отворио се толико да је извадио телефон и показао да има чак преко 2.000 порука увреда хрватских навијача и то на "Wхатс упп"-у, пошто су Хрвати делили његов број.

- То показује какви су људи, примитивци. Чуо сам да су вређали, викали, морају да пораде на себи и да буду са породицама. Очигледно има фрустрираних - почео је Борјан.

Борјан је напоменуо да су га вређала деца која не знају шта је било током 90-их на просторима бивше Југославије.

- Добијао сам поруке подршке из Србије, милион њих. Ово овде јесу деца која не знају како је било. Гледам своје двориште, своју породицу.

У емотивном излагању је узео телефон и почео да показује све поруке…

- Видите, има их неотворених 2.056. То говори само о њима - причао је Борјан.

Упитали смо га да ли овакве ствари могу да му покваре утисак са Мундијала.

- Не може, срећан сам човек. Имам предивну породицу, има људи који ме воле и поштују. То ми је битније од свега.

На стадиону је била и његова супруга Снежана…

 - Мојој супрузи је увек тешко, увек је на удару, па и навијача Партизана. За добрим коњем се прасина диже, бројне успехе са Звездом смо правили и људи су љуборморни. Поносни смо и срећни све што смо урадили.

Похвале је изнео на рачун хрватских играча и пожелео им све најбоље на турниру.

- Све господске изјаве су биле. Капа доле има - додао је Борјан, откривши шта је причао са Иваном Перишићем на крају меча.

- Рекао ми је "Пробајте да победите Мароко да прођемо даље - завршио је Борјан.

(Блиц спорт Фото: Спортал) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Источно Сарајево

27.11.2022 20:18

Хрвати це нама Србима главе доци не будемо ли памети досли. Толико су нам зла нањели ал Додик им се клања и дан и ноћ, а завадја нас с босњацима, па људи моји од цеха би и кога Источно Сарајево зивјело и цијели регион ??!!!! Ми немамо и једну фабрику ни фирму, сав нам народ ради у Сарајеву и Федерацији, Додик сваста навриједка а ми ни криви ни дужни на посао погнути глава сваки дан у Сарајево. Због Хрвата зртвује цитав српски народ а из њих мрзња не излази , ево Борјан је примјер. Ја као Србин с њима никад ни за лијека да ми затреба!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

роцк анд беер

27.11.2022 21:19

Е због оваквих коментара и начина размишљања, масовно као и ја млади бјеже из БИХ, СР, ХР и онда фино, достојно човијеку живимо по Европи, пијемо пиво, радимо и слушамо Дубиозу Колектив... Моја препорука вама, шовинистима,националистима и осталим сероњама, останите ту гдје јесте да ми можемо безбрижно да се добро зајебавамо и живимо заједно по ЕУ, у мом случају Холандији... Поздравчина!

Name

Српско Сарајево

27.11.2022 21:42

То Додику у реци

Name

Татар

28.11.2022 06:03

Је ли те Хрвати видиш њих иако су навели зло а не видиш Додика и осталу елиту који ти и дан данас наносе најгоре могуће проблеме и то ће радити док су живи Да можда Хрвати нису криви што је народ глуп и гласа за такве

Name

липа

28.11.2022 07:06

Хрвата има пуно и нису сви исти. Не треба мрзити нације него глупе појединце. У српском народу има исто тако пуно будала!

Name

Махајтемолимвас

28.11.2022 07:21

Сви ви подржавате Додика сада су избори били засто нисте гласали како прицас сви сте против Еуропе а тамо трчите сви сте против Сарајева а ту вам зивотна егзистенција само лажете и себе и друге