Шакира испрозивала бившег и његову љубавницу у песми, сад им љубав пуца!?

Шакира је изабрала оргиналан начин за освету са бившим партнером Пикеом и његовом девојком Кларом - објавила је песму прошле недеље. Бројни обожаваоци заносне Колумбијке сматрају да је није могла да одабере бољи начин за обрачун.

Забава 20.01.2023 | 17:39
Шакира испрозивала бившег и његову љубавницу у песми, сад им љубав пуца!?

Она је прошле недеље са продуцентом БЗРП објавила песму "Мусиц Сессионс #53" која је уздрмала свет. Спомињала је бившег партнера, пензионисаног фудбалера Ђерарда Пикеаа (35) и његову девојку Клару Чију Марти (23), са којом је преварио Шакиру.

Песма је стигла врх многих музичких листа, а због начина на који је сазнала за превару, постала је и вирални хит. За све је "крива" тегла мармеладе од јагода, коју нису волели да једу ни њена деца ни Пике већ само Шакира, а када се вратила с пута, певачица је приметила да је неко појео.

На друштвеним мрежама може да се прочита како је ова песма одговорна за трзавице у вези Пикеа и Кларе јер је унела немир у њихову везу и притисак с којим се тешко носе.

- Нема шансе да опстану. Та веза је осуђена на пропаст. Сви су чули и знају шта су направили Шакири, то ће их прогањати вечно и питање је времена кад ће признати да је готово - пише се по друштвеним мрежама.

Ипак, ако је судити према речима новинарке Лорене Васкез, која прати све што се догађа око Шакире па је називају и "шакирологињом", Пике и Клара су безбрижни и не муче их приче да су у кризи које круже протеклих дана. Истиче да су били на утакмици заједно и показали да су срећни.

Ilustracija
ИЛУСТРАЦИЈАФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ТВИТЕР

- Љубили су се, грлили, мазили се у јавности и тако показали да његова веза јача из дана у дан - каже Васкез, пише шпанска Марца. Новинарка није заузела Шакирину страну, али тврди да разуме зашто је објавила песму са стиховима упућенима Пикеу и Клари:

- Тражити од Шакире да поштује особу са којом је Пике преварио је компликовано.

Главни актери ове приче се, изгледа, добро држе и без обзира што се "блате" у споменутој песми, они су врло смирени и уживају у романси, као да се ништа није догодило.

(Курир.рс/24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар