Тужи бившу жену на суду јер је сакрила добитак на лутрији од њега!

Један Тајланђанин тужи бившу жену на суду, оптужујуц́и је да је од њега сакрила добитак на лутрији пре него што је раскинула с њим преко телефона и удала се за другог човека

Занимљивости 27.03.2023 | 16:30
Тужи бившу жену на суду јер је сакрила добитак на лутрији од њега!

Нарин, 47-годишњак из тајландске регије Исан, недавно је ангажовао адвоката да му помогне да поведе правну битку против своје 20-годишње жене која га је наводно оставила да се уда за другог мушкарца након што је добила на лутрији.

Како он тврди његова бивша супруга, 43-годишња Цхавееван, са којом има три ц́ерке, искористила чињеницу да је радио у Јужној Кореји да би издржавала породицу и једноставно раскинула са њим преко телефона прошлог месеца без толико као објашњење.

Вратио се куц́и почетком свог месеца да би се суочио са женом само да би сазнао да се она вец́ неколико дана раније удала за другог мушкарца, локалног полицајца.

“Био сам шокиран и нисам знао шта да радим! Разочаран сам. Нисам очекивао да ц́е ми моја 43-годишња жена ово урадити. Остало ми је само 60.000 бахта на банковном рачуну јер сам јој давао новац сваког месеца. Желим да позовем на правду и новац који заслужујем.” рекао је Нарин недавно новинарима.

Овај 47-годишњи мушкарац тврди да је за добитак своје жене на лутрији сазнао само од својих ц́ерки, које су му рекле да је освојила око 12 милиона бахта (352.000 долара).

Нажалост, Нарин нема венчани лист, јер он и Цхавееван никада нису озваничили своју везу, али његов адвокат инсистира на томе да он и даље има право на половину лутријске награде, јер рођаци и чланови њихових породица могу да потврде своје дуги ванбрачни однос.

Цхавееван је, с друге стране, поднела тужбу против свог бившег мужа због клевете, тврдец́и да он лаже како би се дочепао лутријског новца -добитка. Жена је рекла полицији да је заправо Нарин раскинуо са њом преко телефона још пре много година и да се вратио на силу тек зато што је чуо за њен добитак на лутрији. Она инсистира да њене комшије знају да су се одавно разишли.

Ова 43-годишња жена је такође оптужила Нарина да је лагао о слању новцу својој породици од 27.000 до 30.000 бахта месечно, пошто је он положио само 3.000 до 4.000 бата на банковне рачуне њихових ц́ерки.

Након што је постао виралан на Тајланду, овај случај истражују полиција и друге власти како би утврдиле да ли је тужба оправдана.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар