Тони напустио дворац, ево где се налази након краха брака?!

У саопштењу о детаљима свог развода Драгана Мирковић је навела да већ дуго са Тонијем живи одвојене животе, а како Курир сазнаје, они већ скоро годину дана нису ни под истим кровом.

Забава 26.03.2024 | 20:20
Тони напустио дворац, ево где се налази након краха брака?!

Бијелић се, према наводима блиским породици музичке звезде, још прошле године одселио и време проводи у Хрватској, тачније у Опатији где је себи узео некретнину.

Драгана је са децом остала у Бечу. Тони је често и на друштвене мреже постављао фотографије из овог града на јадранском приморју, али тада нико није могао ни да посумња у његово потпуно одсуство из куће јер су то повезивали са пословним путовањима.

Он и Драгана су се виђали само у ретким приликама када су породична славља у питању, као што је био случај са 21. рођенданом њихове мезимице Мануеле који су на окупу прославили у дворцу, а последњи пут су заједно се појавили на концерту у Арени којим је Мирковићева прославила четири деценије каријере.

Dragana Mirković<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4371376/тони-напустио-дворац-ево-где-се-налази-након-краха-брака">курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Развод

26.03.2024 20:35

Постао помодарство за богаташе.И то вец одавно.А " ми" сиротиња трпимо, цутимо, бојимо се своје сјенке, немамо куд заробљени у сопственој кожи.Треба послати све у лијепу п.м.и макар нешто од свог' живота " направити", иако су то вец ране педесете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За развод

26.03.2024 22:07

А зашто трпиш? Кад сам схватила да се ја сама борим за брак, покупила сам дијете од годину дана и отишла! Без посла, новца, ничије подршке и ево, након 36 година нисам се никад покајала! Ми сви имамо само ЈЕДАН живот и НИКО нема право да нам га уништава и загорчава!