Бор: Четврти дан се трага за несталом дјевојчицом

Потрага за двогодишњом Данком Илић, која је нестала у уторак у насељу Бањско поље код Бора, ушла је у четврти дан.

Србија 29.03.2024 | 07:39
Бор: Четврти дан се трага за несталом дјевојчицом

Полиција је и током ноћи дежурала код куће одакле је девојчица нестала.

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић синоћ је био у Бору, како би обишао припаднике МУП који раде на терену у потрази за несталом девојчицом.

На место нестанка двогодишње девојчице у Бањском Пољу код Бора дошао је јуче багер који је, како је објаснила полиција на терену, требало да рашчисти део око куће и омогући полицији да настави претрагу.

На том месту су били постављени и шатори, а присутне су биле и Ватрогасно-спасилачке јединице и јаке полицијске снаге које су блокирале прилаз кући.

Федерална управа полиције Босне и Херцеговине јуче је, на основу информација Министарства унутрашњих послова Републике Србије, ухапсила три особе које се сумњиче да су путем друштвене мреже „Тик Ток“ објавиле да су повезане са нестанком девојчице Данке Илић, саопштено је из МУП-а Србије.

Сарајевски портал ''Аваз'' је раније синоћ објавио да су истражитељи Одсека за Сајбер криминал ФУП лоцирали путем ИП адреса особе које су тврдиле да имају сазнања о нестанку мале Данке и које су тражиле 50.000 конвертибилних марака, односно око 25.000 евра за откривање тих информација.

Двогодишња Данка Илић нестала је у уторак око 13.45, а у тренутку нестанка на себи је имала љубичасте панталоне, маслинасто зелену јакну и косу везану у реп.

Девојчица има смеђу косу, браон очи и висока је око 85 центиметара.  Због њеног нестанка у Србији је први пут активиран систем "Пронађи ме". 

(Тањуг) Фото: Петар Алексић, Принтсцреен

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

БОБА

29.03.2024 09:04

Вјероватно поциниоци гледају и прате ста се догадја и ста се прица коме то одговара.Дрзава је постала ругло свих догадјања.Над оваквим узасним трагедијама је за лудјаке битна гледаност куда иде овај свијет.У нормалној дрзави неко би за ово одговарао.Бавити се рекла казала и информацијама које немају ни професијоналности ни везе са зивотом. Ста раде медиске куце Ако је ово некоме занимљиво алал му вјера.Узас ста гледамо и слусамо.Назалост трагедије су постале забава за народ.Све је болесно нема нам лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИКИ

29.03.2024 09:22

СТРАŜНО....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијаспора

29.03.2024 10:54

Жалосно опет се умесала политика као и у прослим слуцајевима .Неки су и у политици напредовали на основу туђе трагедије.Даће бог да малог АНЂЕЛА нађу живу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дф

29.03.2024 11:24

Родитеље за немар у затвор

ОДГОВОРИТЕ