Тровала трудну колегиницу да не би отишла на породиљско!

Једна Кинескиња је оптужена да је покушала да прекине трудноц́у колегиници тровањем воде како би је спречила да узме породиљско одсуство и на тај начин би избегла вец́е пословно оптерец́ење

Занимљивости 03.04.2024 | 16:25
Тровала трудну колегиницу да не би отишла на породиљско!

У једном од најшокантнијих случајева инцидената везаних за посао пријављених у Кини, радница у владиној институцији у провинцији Хубеи наводно је покушала да прекине трудноц́у колегинице тако што јој је више пута тровала воду како би избегла вец́е пословно оптерец́ење изазвано њеним породиљским одсуством.

Паклени и подли план је наводно изашао на видело када је жртва приметила да њена вода има чудан укус, без обзира на извор. У почетку је била убеђена да је у питању канцеларијски водовод, али је укус остао и након што је прешла на флаширану воду. Тада је одлучила да истражи о чему је реч!

Један од пријатеља неименоване жртве нашалио се да неко у канцеларији можда покушава да је отрује, а жена је одлучила да тестира теорију користец́и свој таблет за видео снимање свог стола и сваког ко му се приближи.

Тако је ухватила једног од својих колега на делу док су сипали супстанцу налик праху у њену флашу са водом пре него што су се брзо окренули и отишли ​​а да то нико није приметио.

Према снимцима екрана ВеЦхат разговора, када је суочена, осумњичена тровачица је рекла да је петљала са жртвином водом јер није могла сама да се носи са додатним пословном оптерец́ењем ако би њена колегиница – трудница отишла на породиљско одсуство.

Жртва је вец́ пријавила полицију и увиђај је у току. Надлежни се према овом случају односе са највец́ом озбиљношц́у, јер ако се покаже да је осумњичена радила са умишљајем да нанесе штету, то би могло представљати кривично дело повреде, без обзира на природу супстанце коју је користила.

Необичан случај постао је виралан на кинеским друштвеним медијима, где је вец́ина корисника изразила шок због уврнутог решења сарадника за суочавање са потенцијалним повец́ањем посла.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар