Mladenović: Glava gore, ima još dosta da se igra

Fudbaleri Srbije poraženi su na startu Svetskog prvenstva u Kataru

Fudbal 24.11.2022 | 22:32
Mladenović: Glava gore, ima još dosta da se igra

Nije uspela Srbija da napravi veliki podvig i iznenadi Brazil na startu Mundijala. Orlovi su parilali Kariokama do 60. minuta, a onda su izabranici selektora Titea pokazali zbog čega važe za glavnog favorita za titulu.  

Ipak, po rečima Filipa Mladenovića poraz od Brazila neće pokvariti atmosferu u reprezentaciji već će Orlovi protiv Kameruna i Švajcarske pokušati da izbore plasman u nokaut fazu takmičenja. 

- Neke stvari ne idu onako kako se zamisli. To je fudbal. Ispred nas su još dve utakmice, šest bodova je na stolu. Glava gore, ima još dosta da se igra, tako treba da razmišljamo. Brazil je jak protivnik, da smo mogli bolje - mogli smo. Ispred nas je analiza, ali važno je ono što nas čeka. Ne možemo da vratimo vreme, moramo da se sastavimo i "teraj dalje" - rekao je Mladenović, a potom istakao da ne pravi razliku između protivnika budući da je već bilo dovoljno iznenađenja na Svetskom prvenstvu.

- Kao i svaka utakmica ovde, ne delim Brazil, Kamerun i Brazil. Svaka utakmica je ista, svaka je teška. Videli ste koliko je bilo iznenađenja. Imamo vremena da se spremimo za sledeću utakmicu, da se zategnemo. Ovaj poraz ne sme, ne može i neće da obriše sve ono što smo postigli do sada. Nećemo pasti, nikako! Znajući momke, selektora i celu ekipu nema šanse da se to desi. Nema ni razloga. Radimo najbolje i ono što je do nas, ali nekad može da ne ide kako hoćemo - dodao je bek Srbije. 

Na konkretno pitanje novinara šta je Orlovima večeras falilo za bolji rezultat Filip Mladenović nije imao odgovor, ali ističe da je optimista budući da je pred našom reprezentacijom još dosta posla na Mundijalu. 

- Ne znam šta nam je falilo. Zavisi i od protivnika, nismo imali posed, to nas je omelo. Mislim da smo morali da budemo konkretniji, ali živa stvar. Nismo znali kako može da se odvije. Ima da se gazi još, uvek sam optimista - podvukao je Mladenović.

(Informer Foto: Tanjug/AP)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Vrapci

24.11.2022 21:45

E jeste se i k.vi i samo vi mislili ste da ste orlovi a vi obični vrapci.

ODGOVORITE
Name

Alo

24.11.2022 21:58

Nevjerujem u neki veci uspjeh,plasljivi i sa tom igrom.

ODGOVORITE
Name

Nezgodan

24.11.2022 22:27

Odbrana je odigrala svoju ulogu danas. Nazalost, ne moze se ocekivati bolji rezultat kad nije bio upucen ni jedan sut direktno prema golu. Sto je bilo, bilo je. Nije ovo los rezultat ako se iz ove tekme nesto nauci.

ODGOVORITE
Name

jeremija

24.11.2022 23:30

Branko Ćopić rekao "orlovi rano lete"

ODGOVORITE
Name

Re vrapci

25.11.2022 04:37

I vrapci su brzi,ovi neznaju ni da hpdaju kako treba

ODGOVORITE
Name

Ja

25.11.2022 05:09

Pa nismo ni imali sansi protiv njih. Uzeli su loptu i igrali se sa nama, opucali smo na gol 3 puta u 100 minuta. Taktika brani se pa kad dobijemo gol onda se otvaramo i tada nas dokrajce. Sreca pa Brazil nije imao svoj dan inace bi bilo 5:0.

ODGOVORITE
Name

toti

25.11.2022 06:26

Mi smo bolji Lopovi

ODGOVORITE