Никола следио Новаков пример па за 3 недеље смршао 7 кила!

Никола Роквић похвалио се путем друштвене мреже Инстаграм да је "коначно у форми", те како је за три недеље успео да ослаби 7 килограма.

Забава 06.07.2020 | 17:32
Никола следио Новаков пример па за 3 недеље  смршао 7 кила!

У томе му је помогла аутофагија, поред физичке активности, као и шетње са наследницима коју практикује свакодневно. 

"Коначно у телесној форми! Три недеље поста и аутофагије, 7 килограма мање... Четири пута недељно кик бокс, 10 рунди без проблема. Трчање три пута недељно. Шетња са децом свако вече", објаснио је он. 

"Аутофагија и здрав начин исхране, поготово посне хране која нема животињско порекло ми је дала невероватну енергију коју нисам имао када сам се “нормално” хранио... Са лакоћом без хране 20 сати, а енергије за тренинг више него икада! А лепо нам је Свети Сава оставио у типику аутофагију, потребни су нам Нобеловци да би схватили оно што у књигама пише већ пуних 800 година! Живи били", поручио је певач.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Конац̌но у телесној форми! 3 недеље поста и аутофагије 7 кг мање... 4 x недељно Кицк Боx 10 рунди без проблема Трц̌ање 3 x недељно С̌етња са децом свако вец̌е ? Аутофагија и здрав нац̌ин исхране, поготово посне хране која нема з̌ивотињско порекло ми је дала невероватну енергију коју нисам имао када сам се “нормално” хранио... Са лакоц́ом без хране 20 сати а енергије за тренинг вис̌е него икада! А лепо нам је Свети Сава оставио у типику аутофагију, потребни су нам Нобеловци да би схватили оно с̌то у књигама пис̌е вец́ пуних 800 година! З̌иви били! ??

А пост схаред бy Никола Роквиц (@николароквиц) он

Подсетимо, недавно је и Новак Ђоковић причао управо о аутофагији:

"Дотакао бих се теме аутофагије. Колико је битна, та врста поста 16 - 8 је популарна, 16 сати се не једе, 8 сати се једе, то ја примењујем, осетио сам у последњих годину и по дана колико то практикујем, доста побољшања у систему за варење, боље спавам, имам већу енергију током дана, имам мање тих падова."

Извор: Курир.рс/Блиц  Фото: Дамир Дервишагић 

Коментари / 0

Оставите коментар