Пре 20 година случајно усликала свог данашањег мужа!

Један брачни пар из Кине сазнао је да су се несвесно срели (усликалИ) пре скоро 20 година.

Занимљивости 05.01.2021 | 15:25
Пре 20 година случајно усликала свог данашањег мужа!

Ово невероватно искуство али и откриће откривено је захваљујуц́и старој фотографији скривеној у породичном албуму.

Yе и његова супруга Ксуе (Xуе), упознали су се и заљубили 2011. године у Ченгдуу данас имају имају ц́ерке близнкиње али су се њихови путеви случајно укрстили у јулу 2000. године, када су у исто време посетили Трг четвртог маја у приморском граду Чингдао.

Кажу да је њихова веза била "записана у звездама", након што је муж уочио себе на једној њеној фотографији од пре 20 година, када се још нису познавали.

Ксуе је са мајком отишла на трг, која је управо оперисана три месеца раније и желела је да посети град Кингдао да се опусти. Судбина је одредила да је да тада млади Yе, који је такође био на тргу са туристичком групом, био тамо само зато што је његова мајка патила од упале слепог црева након што је резервисала путовање и замолила га да оде уместо ње, наводи Сина Неwс.

Фотографија приказује младу Ксуе у белој хаљини, док се у позадини налази младић који ће касније постати њен муж. Је каже како га је одмах препознала на фотографији, јер и он има своју која је настала истог дана, на истом месту.



"Кад сам видео фотографију, био сам изненађен и прошли су ме трнци по целом телу. То је била моја поза за фоткање – рекао је за "Сина Неwс" и додао да се и сам фоткао и објавио фотографију у истој пози, само из другог угла, на друштвеним мрежама.


"Чини се да је Ц́ингдао сигурно један од најпосебнијих градова за нас двоје. Када деца постану старија, отиц́и ц́емо поново у Ц́ингдао и као породица ц́е мо се поново фотографисати!"

Извор: Занимљивостидана.цом

 

Коментари / 0

Оставите коментар