Мајка на венчању сазнала да се њен син жени њеном ћерком!?

Једно од најчуднијих венчања у КИни догодило се 31. марта у кинеској провинцији Јиангсу у граду Суџоу када је мајка сазнала да се њен син жени њеном ћерком!

Занимљивости 08.04.2021 | 15:24
Мајка на венчању сазнала да се њен син жени њеном ћерком!?

Чим је видела белег на руци, знала је да је то њена давно изгубљена ћерка.

Да венчања могу да буду непредвидива показује и невероватна прича једне мајке из Кине, која је открила да се њен син жени њеном давно изгубљеном ћерком.


Жена је наводно успела да препозна ћерку, коју је изгубила пре много година, на основу белега на њеној руци и то на дан церемоније. Жена је младиним родитељима поставила једно од најнеугоднијих питања икада: "Јесте ли којим случајем усвојили своју ц́ерку?“

Родитељи младе су објаснили су јој да су је пронашли поред пута пре више од 20 година, након чега су решили да је усвоје.

Родитељи су били тотално шокирани јер је усвајање било породична тајна. Али рекли су младожењиној мајци да су јој инстинкти тачни, ц́ерка је усвојена. Мајка младожење одмах је заплакала тврдец́и да је она мајка и да је преко двадесет година трагала за својом изгубљеном ц́ерком.

То и белег на руци били су довољан доказ мајци да је пронашла своју ћерку. Венчање се на крају одржало јер је њен син усвојен, што значи да њих двоје нису ни у каквом крвном сродству.

Дакле, постоји ли ишта у овој причи осим невероватне случајности? Па, постоји психолошки феномен познат под називом Генетска сексуална привлачност у којем људи који су се поново окупили са својом давно изгубљеном брац́ом и сестрама или родитељима често доживљавају опсесивне емоције због својих новооткривених рођака.

Али, чињеница да је невеста била генетски слична младожењиној мајци могла је имати улогу у његовој привлачности према њој.

"Привлачи нас оно што је познато“, рекао је психотерапеут Роби Лудвиг за УСА Тодаy. 2Када постоји генетска веза, то се може повец́ати, посебно ако нисте одгајани заједно“.

Локални медији преносе да је жена одлучила да усвоји сина након што је годинама трагала за ћерком. Млада је сусрет са мајком описала као најсрећнији дан у животу, срећнији и од самог венчања.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

И

08.04.2021 15:09

Тако су они зивјели срецно,до краја зивота.Заиста и сама браца Грим би позавидели на оваквој прици.

ОДГОВОРИТЕ