Топалко спречио да ватра из аутомобила захвати зграду!

Милан Топаловић Топалко спречио је да пожар на Ибарској магистрали узме маха и направи огромну штету

Забава 30.07.2021 | 17:33
Топалко спречио да ватра из аутомобила захвати зграду!

Певач се враћао са Златара, где је био с родитељима како би прославио свој 47. рођендан. План му је био да преспава код њих, али, како је навео, нешто га је натерало да крене за Београд. Негде око четири сата ујутру из свог аутомобила угледао је како из другог путничког возила куља дим, а онда је букнула ватра.

Milan Topalović Topalko
фото: Курир

- Када сам ишао Ибарском магистралом, код улаза за Београд, учинило ми се да видим дим из паркираног аута, па сам се зауставио да видим о чему је реч - започео је Топалко причу о немилом догађају ком је присуствовао.

- Пришао сам ауту који се дими и тада је ватра букнула. У том тренутку баш је почео да гори. Одмах сам позвао ватрогасце. За само пет минута ауто је цео горео, а ватра је захватила и "Мерцедесов" комби од фирме која се бави ПВЦ столаријом. Браник комбија почео је да се топи и да гори. Тог минута су стигли ватрогасци и почели да гасе пожар. Срећа па су они брзо стигли и одреаговали јер би се запалио и цео комби. Иза тог комбија налази се велика дрвена стаза за одлагање ПВЦ столарије, а одмах до ње и стамбена зграда у којој је њихова радња - испричао је Милан за Курир, па додао:

Milan Topalović Topalko
ФОТО: КУРИР

- Ноћ је, мркли мрак, сви спавају. Срећа је да сам прошао туда. Сада схватам зашто сам имао тај осећај да ме нешто тера да се вратим у Београд, вероватно би била велика штета да на време нисам видео дим, па пожар - рекао је певач. Топаловић је својим позивом упућеним ватрогасцима спречио већу штету која је могла да настане, а каже да се није уплашио.

- Срећан сам ако сам бар некоме помогао својим делом. Увек бих урадио тако нешто, ја сам тај тип човека. Жао ми је само када ме је зауставила полиција са малом количином алкохола, сви медији су писали пијани, бахати Топалко, несавесан возач, а сада ни полиција нити било ко је рекао да сам некоме помогао. Свакако, увек слушам свој унутрашњи осећај и на крају се испостави да не грешим - закључио је он.

Milan Topalović Topalko
ФОТО: КУРИР

(Курир.рс фото:Дамир Дервишагић)

Коментари / 0

Оставите коментар