Преминуо глумац и један омиљених ликова из серије "Секс и град"!

Глумац Вили Гарсон, домаћој публици најпознатији по улози Стенфорда Блача из серије "Секс и град", преминуо је у 57. години.

Магазин 22.09.2021 | 21:39
Преминуо глумац  и један омиљених ликова из серије "Секс и град"!

Наиме, извори блиски глумцу рекли су за "ТМЗ" да се глумац "борио са раком", иако званично није потврђено да је то узрок његове смрти.

Vili Garson
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Тужне вести поделио је његов син Нејтан на Инстаграму:

"Много те волим, тата. Почивај у миру и драго ми је што си своје авантуре делио са мном и што си успео да постигнеш толико много. Тако сам поносан на тебе. Увек ћу те волети, али изгледа да је време да кренеш у самосталну авантуру. Увек ћеш бити са мном. Волим те више него што ћеш икада знати и драго ми је да си сада у миру. Одувек сби био најтежа, али и најсмешнија и најпаметнија особа коју познајем. Драго ми је што си ми дао своју љубав. Никада то нећу заборавити или изгубити", написао је он.

Портпарол ХБО-а такође је потврдио да је Гарсон преминуо:

"Вили Гарсон је био у животу, као и на екрнау, одани пријатељ и јарко светло за све у његовом универзму. Он је створио један од омиљених ликова у ХБО пантеону и био је члан наше породице готово 25 година. Дубоко смо погођени што смо сазнали за његову смрт и изражавамо искрено саучешће његовој породици и вољенима".