Шта је Милорад Додик заборавио да каже предсједнику Србије?!

Каже да је из посљедњег рата могао изаћи као генерал, а прикри да је шверцовао цигаретама и то не ронхилом, него и кратким партнером.

Република Српска 23.10.2021 | 23:59
Шта је Милорад Додик заборавио да каже предсједнику Србије?!

Није први пут Милораду Додику да по Београду прича лажи и себе представља јединим јунаком с ову страну Дрине.

Међутим, синоћ прећера, али баш прећера и то у присуству предсједника Србије Александра Вучића.

Каже да је из посљедњег рата могао изаћи као генерал, а прикри да је шверцовао цигаретама и то не ронхилом, него и кратким партнером.

- Не прича како је током рата био уставотворац муслиманско-хрватске федерације, него да је водио јединице....

- Не прича ни како је у сарајевском Народном позоришту међу ријетким Србима био баш он, који је пажљиво слушао говор тадашњег америчког предсједника Била Клинтона...

- Не прича ни како је по Сарајеву правио странцима спискове непожељних Срба и то баш те, и тада, као што и данас говори, непријатељске странке.

- Не прича како је дошао на власт и чији свјежи дашак вјетра с Балкана је био.

- Не прича ни како су први хашки затвореници добровољно отишли у Хаг и ко је посредовао у томе...

- Не прича ни како је прекинуо платни промет са Србијом...

- Не прича ни како је СФОР упадао у полицијске станице...

- Не прича ни о Брчком, који пресијеца Републику Српску...

- Не прича ни о Јасеновачкој грађи, која је отишла из Бањалуке у камионима СФОР-а... 

- Не прича ни о Прудском споразуму, као ни о априлском пакету, гдје је ставио свој потпис и гдје Републике Српске да је заживјело не би ни било...

- Не прича ни да је он био главни заговорник преноса надлежности с нивоа Републике Српске на БиХ, од граничне службе, пасоша, грба, химне, пута ка НАТО-у, војске, СИПЕ, ОБА-е...

- Не прича да су гласовима његове странке у Парламенту БиХ усвојени сви наметнути закони бивших високих представника, са којима је друговао...

- Не  прича ни какав је његов однос био према Цркви...

- Не прича како и уз чију помоћ истјера легално изабраног предсједника Републике Српске из Банског двора...

- Много је тога да се поброји и сигурно данас Додик би то најрадије заборавио и да, ако имало има стида, сваки пут мора бар с мало нелагодности да осјећа када стоји уз Вучића, кога је такође заједно са СФОР-ом, "најурио" из Бањалуке са свечаности поводом инаугурације тадашњег предсједника Николе Поплашена, а који је био у делегацији тадашња Владе Југославије. 

- Не прича Додик ни како је вријеђао садашењег предсједника и како их је звао побачајем и то баш онда када је СДС стао уз Вучићев СНС.

- Не прича ни о вили на Дедињу у Београду и много тога... 

И нормално је да не прича о својој издаји, зато прича грађанима Србије који га не познају, а да га познају стидјели би се његових бајки једнако како се стиде борци, породице погинулих, радници, пензионери, здравствени радници, професори...у Републици Српској.

Предсједник Србије, чија помоћ Додику је потребна, зна ко је Милорад Додик. Ни њему није било пријатно слушати Додикову тираду неистина и обмана, али за предсједника Србије, Србија и српски народ су ипак испред свега.

(БН)

Коментари / 83

Оставите коментар
Name

Мика

23.10.2021 23:54

Ма ко то иде и лаже по Србији!? Одавно смо га ми овамо прозрели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја велики

24.10.2021 04:46

Погодите ко је од нас најбољи у било чему? Па моја скромност..

Name

Коста

24.10.2021 05:10

Одавно је Додик прешао црвену линију и Предсједник Србије не смије више себи дозволити да се састаје с том битангом којој ће се ускоро судити због бројних криминалних дјела.Није додик Република Српска!

Name

Робин худ

24.10.2021 06:06

Гори је Вуциц који трпи ову будалу и јос га назива предсједником. Зна ли неко цега је то Додик предсједник осим сто је предсједник СНСД-а?

Name

Борац

24.10.2021 06:22

Заборавио је казати да је он и његова породица све покрали. Сто не реце како је вицо све тендере добијао од зељковица,за увоз м.опреме.

Name

ВРС-РВИ

24.10.2021 08:50

Мене је стид било слусати лази које износи лазни патриота и водја секте!!! Дали је ико нормалан у Србији повјеровао тој битанги??? Мислим да није!!! РС са њим мозе само у јос вецу провалију и нестанак!!! Он непреставља ни 20% градјана РС, а један од ти сам и ја, и сви БВРС требамо му забранити да прица о ВРС ,а камо ли да се несто “хвали”!!! Он је ВРС и унисти “Војско вољно”, Српски динар избацио из платног промета РС, Брцко предао из састава РС!!! Тузно је да се Вуциц “неогради” од лазова , каквог Српски народ није и неце запамтити!!! Стиди се битанго и одлази, да овај народ буде уједињен, и да се слазе, све док си ти ту слоге нема!!!

Name

Спори Гонзалес

24.10.2021 09:01

Ма шта генерал, ти си могао бити НАПОЛЕОН!

Name

Индустријска зона Шековићи

24.10.2021 09:06

Најачи је са пилотском кацигом и наочалама. Како му је навукоше? Ха ха ха...То је његов једини пут кад је униформу обукао!

Name

Засто

24.10.2021 09:23

Засто Вуци не преиспита Додиково богатство на просторима Србије ,све он то зна и онда мозе да закљуцо да огромне вилле и станови остала имовина није купљена зарадјеним новембре вец опљацканим од народа и дрзаве .није ни од ратног сверца цигара купио ниста све је то покрадено од народа..

Name

Лако је бити генерал..

24.10.2021 12:07

..кад шаљеш другу дјецу од вардара до триглава а своју фино у москву

Name

24.10.2021 12:36

А сте о њему пису србијанске новине.НИСТА. Па ви мало размислите.

Name

Михајло

24.10.2021 12:48

Људи моји има ли у свијету да дезертер има могуцност да од поруцника додје до цина дјенерала. Да није залосно било би смијесно.

Name

Босанац

24.10.2021 14:09

Треба скинути овај трио с власти па да и обичном човјеку једног дана сване..

Name

Перо

24.10.2021 14:54

Па неприца то па неприца то, драга опозицијо свестему агументовали али И малоје моглоје И висе. Драги коментатори ХАЈДЕ да силвино тај Дан кад оде лазов умјесто 9 јановара тоце бити веца радост

Name

Немања

24.10.2021 00:27

Заборавили сте написати да је Додик док је Вучич причао о економији, заспао, те да га је Вучиц у једном тренутку упозоруо да су му мисли одлутале и да га ( Додика) економија очигледно не занима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

грга

24.10.2021 05:17

Размисљао о независности,коју сви Срби зеле и коју це добити.

Name

Бане

24.10.2021 00:28

Шта каже, могао сам у рату бити генерал, али није - Јер му је било уносније да шверцује Ронхил, Партнер и гориво преко Румуније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како лаже

24.10.2021 07:25

Видео сам га као војника,у касарни Маховљани мај 1992.имао је беле упртаче. Нестао је врло брзо и појавио се у странци Анте Марковића у Сарајеву. Није био припадник ВРС.

Name

Алекса

24.10.2021 00:35

Да ли сте примјетили да је Вучич након салве Додикових оптужби на рачун опозиције и СДС-а врло културно одговорио да он у оваквим важним и одсудним државничким скуповима не користи ријечи за унутрашње страначке обрачуне са опозицијом. Попишао га је, само је питање да ли је то Додик упоште разумио!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

24.10.2021 08:57

Није разумио, и после тога је опет прицао лази и оптузивсо опозицију.

Name

Борко Миловановић

24.10.2021 00:54

Шизофрени идиот,кад оде у БГ мањи је од маковог зрна. Тамо је тобожњи патриота и човјек компромиса,а како дође у БЛ постаје не препознатљив. Шта че му Вучић нека сам решава проблем у који је својом сулудом политиком увукао РС. Не престајеш да понижаваш народ а посебно борце који су створили РС и дали ти је на управљање. Рекао је вечерас да је могао бити генерал. Миле за генерала треба имати памети и војничке вјештине као и школе наравно. Ти си се у тим временима одлучио да будеш шверцер и донатор,а све што се касније догађало веома је познато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

24.10.2021 00:58

Ма шта прича Додик!? Како је дошло до тога да се стидимо свог поријекла? Како смо дошли до тога да се стидимо својих родитеља, дједова, прадједова? Како смо дошли до тога да су нам сви у свијету непријатељи? Па ко смо ми ако је тако? Зар не требамо размислити у чему је проблем и ко нас је довео дотле? Хоћемо ли да живимо у свом сиромаштву, јаду, биједи, мржњи а да дјецу шаљемо у тај исти свијет који нас мрзи и који ми мрзимо? Гдје су нам дјеца и гдје желе отићи из ове лударе? Није до њих, до нас је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милица

24.10.2021 07:13

Браво за коментар!

Name

зора123

24.10.2021 16:20

Како закљуци јадна да је Додик крив сто нас не воле у свијету? Цула од Сарова или Пдп поцасног крмка?

Name

Мишо

24.10.2021 01:02

Додика ваља у затвор због криминала па га хвата паника боли њега брига за народом.Када је се шверцер икада бринуо за народ боли њега брига ,зна и он да кад падне са власти иде на робију ваља оправдати кредит за сина од 3 милиона па продају Телеком оператера и још свашта што се ваља иза брда,па сад треба све укинути само оставити судове којима он контролише да извуче дупе, али немогуће јебда се извуче,ово су задњи трзаји,једино га Вучић може извући да му дозволи да побјегне са парама што је украо српском народу у Српској па да то троси по Београду из своје виле на дедињу или негдје у Москви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.10.2021 07:17

Наиван си ако мислиш да ће било ко у затвор.

Name

Бата

24.10.2021 01:06

А је'л ти Вучићу мислиш да Додик може остати предсједник Републике Српске и члан Предсједништва БиХ послије свега после овога шта је урадио и шта ради против народа од којег прима плату!? Зна се шта њега чека, кад,тад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брука

24.10.2021 05:11

Од цовјека.Засто он уопсте и иде у Београд?Да се срамоти.Срам га било.

Name

Нада

24.10.2021 06:46

Ре Бата, поставили сте право питање Вучићу. Он сматра да је тај криминалац нама владар, он је уништио живот на рода у РС и што прије га се треба решавати јер даље нема куд. Са њим се не договарају путеви и аеродроми. То је лопов и готово. Само не добронамјерним за народ у РС то није јасно па изгледа ни Вучићу. А ту је и Проинтер.

Name

АЛЕКСАНДАР ЛАЈИЋ - СРБАЦ

24.10.2021 01:58

Није ни далеко од истине. Ко је све и за вријеме рата, а тек послије постао "генерал" и "командант" - добро је овај народ икако и жив. На потезу Србац - Лакташи, колико их само има што су се "возикали" туда за вријеме рата, правдали одуство "здрављем", пуцали себи у ноге и руке и куповали парама "одсуство" - а сада причају приче "гдје су били", како су "командовали", како су дошли до чина "генерала", те троше пензије и додатке - а рата видјели исто као и ја. С' тим, да сам ја рођен '91. године. Што не би и он сада. Како није могуће, док има живих људи и знају ко је гдје био - да направе списак и да буде доступан јавно (као у Хрватској, "регистар бранитеља"). И да се тачно зна. Није проблем у томе што неко није учествовао, није смио и слично. Проблем је, као што рекох што такви данас причају "бајке" и праве од себе неке "измишљене" војнике, те уживају све не заслужене привилегије. Како их само није срамота, оних погинулих и гробова њихових, рањених и оних што су остајали без руку и ногу и њихових породица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не треба регистар,

24.10.2021 08:28

Требају праведне накнаде борцима. 10 КМ по мјесецу учешћа у рату, и да се усклађује са растом осталих примања. Наши надристручњаци су борце подијелили у некакве категорије и у разноразна удружења да би разбили јединство и минимизирали утицај. Неко ко је био од првог до задњег дана у рату, прима срамотну накнаду од 150 КМ. Борци су осрамоћени и гурнути на маргине друштва да не сметају док дезертерска политичка банда пљачка државу.

Name

има нас који памтимо

24.10.2021 02:09

Посто сви знамо да Вуциц висе него добро зна све о Додику [цак и онда каду ствари Вуцицу стало до Додика као поједица или му је висе стало до Срба из Босне. И ја сам примјетио како и колико се у суботу на конференцији за стампу Вуциц осјецао непријатно када је Додик говорио о опозицији из РС. - како је РС Србин говорио против РС Србина само зато сто се са њим политицки не слазе. На конференцији за стампу због збиљности ситуације у Босни Вуциц није хтио да говори иста рузно против Дјиласа, Јеремица, Тадица,.. док Додик на конференцији за стампу није престајао 'лајати' протв Саровица, Говедарице, Несица,.. А све то ме подсјетии на 2012. када је Додик у Новом Саду на предизборном скупу подрзао Тадица и говорио против Николица и Вуцица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избјеглица

24.10.2021 03:19

Могао сам бити капетан на Бела Ладја. Хахаха. Исти је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

24.10.2021 08:06

Све је рекао о свом поимању српског јединства.

Name

борац

24.10.2021 03:38

Код куце је познат као обицна лондра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАЖЕ БАНДИТ!

24.10.2021 04:50

'НСРС ЋЕ ДОНИЈЕТИ,ШТА ГОД ВЕЋ,О ВРАЋАЊУ НАДЛЕЖНОСТИ,СА ПРЕЛАЗНИМ ПЕРИОДОМ...КОЛИКО БУДЕ ПОТРЕБНО'! Е сад,овце покушајмо размислити колико ће трајати тај"ПЕРИОД",док не добије још које изборе?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

24.10.2021 05:03

Оваквим текстовима треба освјежити памћење овом глупом народу који не памти ни ста је јуче ручао. Али шта вриједи кад је тај исти народ полуписмен па слабо чита. Хеј ви што гласате за њега, прије него изадјете на гласање завирите у свој новчаник и фрижидер па онда добро размислите. Немојте се продавати за биједних 50 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.10.2021 08:26

Неби се сложио са тобом, много фукара се уз њега обогатило. Никакво чудо да га сматрају за Бога. Бранећи њега, они у ствари бране себе и нелегално стечени капитал.

Name

Црни Дјордје

24.10.2021 05:13

Све је ово перформанс, да би на крају отишао као жртва и србенда. Све ради да би био смијењен, само да не дочека изборе на власти, јер ће га народ почистити на гласању. Побројано у тексту је 3%, а главно његово недјело је системска пљачка, огромних размјера, на свим нивоима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срб ин

24.10.2021 05:28

Њему нико више не може помоћи, без обзира на лажи и клевете. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СРБ ин

24.10.2021 07:52

Јос це на крају испасти "мученик"

Name

Нела

24.10.2021 05:33

Срам га било,наси лезе по хаским затворима,а он доприносио томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

24.10.2021 05:39

Хоцемо ли доцекати да овога и његову фамилију ухапсе и у затвор а морају сви јер су му дјеца сестрици кумици јос бахати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

24.10.2021 05:46

не могу да схватим да му г. Вуциц помазе и брани!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак Р. К.

24.10.2021 05:49

Владика Раде написа "...нико крупно ка турчин не лаже..". Ова јајара из Бакинаца лаже крупније од турака. Не могу му под пету добацити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

24.10.2021 06:02

Могло би се рећи:,,Отишао Шојић код његове ексенције"Шта рећи о шверцеру него да је постао спрдња великих размјера

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXXX

24.10.2021 06:16

Милу као моралну верикалу за председника УН. Такве треба цовецанство?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВИДОВ ЈАК

24.10.2021 06:18

Xаxаxаxаx...ниста паметно,ниста знацајно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXX

24.10.2021 06:31

Вуциц прекину питања новинара !?? Видио Вуциц да Додика дрмају озбиљнији напади двоструке лицности, да се мозе претворити у делиријум лудила па га посла куци .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

24.10.2021 06:45

Коментар је за десетку медјутим ипак Вуциц висе вјерује додику и максимално га подрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

24.10.2021 06:46

Он додиг, је ненадмашан лажов. Можда је могао бити генерал, а да није био дезертер, ратни профитер и да је учествовао у рату. Није он крив, родио се криминалац, крив је онај ко гласа за такву сподобу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

24.10.2021 06:50

Додик је заборавио да каже да мора да оде и сад извлачи што више и од себе прави свеца а све је уништио и похарао са своим људима кои га подржавају и кои су се обагатили, погледајте од десетак његових сарадника колико су богати и гдје њихова дјеца раде и кои су у аферама а имали и једна афера и гдје дјеца опозиционара раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

24.10.2021 06:52

Бурле је манипулатор свјетске класе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додика

24.10.2021 06:53

Додика не занима ни економија ни Српска ни народ, Додика само занима како да остане на власти и сутра би пољубио Бакира у дупе само да остане на власти и сачува милионе које је покрао од овог напаћеног народа , увукао је сина и сву породицу у криминал и свјестан је он ако изгуби власппт да ће сви из породице завршити у затвору! Сви који вјерују да. Додика нешто друго занима осим власти и новца грдно се вара! Подвиће Додик реп пред Бакиром али народ је устао и нема му спаса!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

24.10.2021 07:07

Проф. др. Славо Кукић; "Додик ми је рекао да је једном банкротирао и да себи нече дозволити да више икада остане без новца".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

24.10.2021 07:14

Сверцовао је цигарете а гдјеје заборављен алхохол Коњак ,вињанк , лоза итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.10.2021 07:17

Опасад бандита, спреман на све. Тешко нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дентес

24.10.2021 07:25

Класицан ЦИА оперативац, медиокритет, пун ораха у дзепу, погодан за уцјене, неинтелигентан, склон ексцесима и примитивизму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

24.10.2021 07:52

Јадна та војска којој би ти био генерал, без дана војне школе. Умјесто што се хвалиш около по србији да си први међу Србима и да си ти једини спасилац Срба, боље би ти било да спречиш затварање фабрике чипса у лакташима гдје ти остаде без посла 150 људи, ито у твојој општини, гдје цвјетају руже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Онако

24.10.2021 07:52

Свака цсст за текст. Ми смо народ који брзо заборављамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

24.10.2021 08:43

Е мој Вучићу теби додије за један или два дана можеш мислити како је нама свакаки дан

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛА

24.10.2021 08:44

Кад ово сад видим, тачно ми све буде јасно. Следеће године, 2.октобар увести ка национални празник "Дан побједе над Милорадом Додиком", озбиљно.. ово је страшно шта ради лик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

24.10.2021 08:54

Заборавио је да каже да су цијене намирница и енергената скупље него у Њемачкој а да су плате и пензије мање него у Африци. Да се буџетске рупе крпе непрекидним задуживањем грађана.Да нас озбиљни страни инвеститори заобилазе у широком луку због сталног звецкања оружјем.Да су укитили школство,здравство,културу,спорт......еееххх свашта је он заборавио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чедомир

24.10.2021 08:55

Зло и јест што су многи такви постали генерали,водећи политићари,директори а од лопова ћему се можемо и надати.Сви знамо у рату она највећа олош да је шверцала свим и свачим а прије рата са таквима било је сермота и поздравити се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб Лазић

24.10.2021 08:57

Заборавио да каже колико је покрао он и његова породица кумови и око њега његови следбеници а народ растјерао и творнице уништио а прави се велики србин он је зло невиђено само је способан правити инциденте као кочијаш на пијаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зорка

24.10.2021 08:57

Зна Вучић са киме он има посла очито за сада да има користи од њега .Додик је његов потрцко за сада има да га отресе ко шљиве. Паметан је Вучић .Зар мислите да га не познаје ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Столле

24.10.2021 10:27

Можете ви свашта писати о Мили али не можете сакрити податак да тај исти вас о размени Додик на последњим изборима доби глас рекордни 380 000 гласова, највише у историји парламентаризма у Републици српској!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

24.10.2021 10:57

Пола је лазно пребројано, украдено и купљено.А тек посланици и папци. Човјек је лопов гдје год он упетља прсте- Исход је криминал и корзпција.

Name

Идеално

24.10.2021 10:35

Одличан ПОДСЈЕТНИК. Само вам замјерам што ово нисте сервирали прије састанка Вучића и Додика, уз напомену да Додик не заборави ово споменути. У тексту се спомиње Додиков пријашњи однос према цркви. Да ли то има везе са ратним или послератним периодом кад је почетак Скупштинског засиједања био свештеник који је вршио молитву, а Додик је бјежао напоље. Волио би да неко потврди или демантује ово што сам написао, јер нисам сигуран да ли сам у праву, давно је било. Још би поставио питање Вучићу везано за завршни до текста. Толико непријатности да неко доживи од једног човјека, а ти га годинама подржаваш, готивиш и гураш и даље???

ОДГОВОРИТЕ
Name

У праву си

24.10.2021 12:58

кад је постао предсједник владе 1998-1999 године,и у храму у БЛ поводом Васкрса ил Бозица кад се појаве представници власти,није било допустено сниматељима са телевизије да га снимају јер се није крстио током слузбе.Такодје,вјероватно има негде записана ил мозда и на yоутубе-у његова изјава,која отприлике гласи:ко зели да слави крсну славу,нека иде у СДС,нема ста да ради у СНСД-у.

Name

Пеггy

24.10.2021 14:00

Ре: у праву си Па...кад су се вратили у Скупстину и накупили довољан број присутних, захваљујуци тенковима СФОР- а, није се знао прекрстити кад је полагао заклетву... Молим неког постеног Србина из РТРС-а да потражи снимак и објаве га... Првобитни шок што се наставља већ затворено засједање за трен заборавих!!! Ваљда у медјувремену науцио од неких...

Name

ИЗМЕДЈУ ОСТАЛОГ

24.10.2021 10:44

ДА ЈЕ НАЈБОГАТИЈИ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лепи Мица

24.10.2021 11:41

Треба србима јос који Додик да сазнамо ко смони ста смо

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЈ

24.10.2021 12:52

Вучићу дај пара МИЛОРАДУ КОЈИ ТЕ ПРАВИ БУДАЛОМ.

Name

Стријела

24.10.2021 12:56

Свака част Вучићу како се добро носи и понаша поред ове будале Милорада Додика. Што би се рекло, будалу нит ј**и нит води кући. Он, Милорад Додик је камен спотицања српском народу, па и проблем Вућићу на широј политичкој сцени. Нема већег непријатеља и штете по српски народ од српске глупости, која произлази из Милорада Додика. Сви његови потези су нискост испод сваке нискости. Контртапродуктивно до бола.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да али

24.10.2021 13:32

Вучић каже: "Вечерас смо ја и члан Предсједниства БиХ Додик и "мој пријатељ" разговарали о свему. Са том изјавом Вучић је све рекао! Није Додик Република Српска! Како већ једном не схвати да Додика не жели народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тт

24.10.2021 13:36

Леми је за вас свију тата мата, нисте ви њему ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деда

24.10.2021 13:37

Да није Додика странци би радили ста хоце али он цува Републику Српску боље од опозиције њима да је само власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

боле2

24.10.2021 13:45

А ви мислите да је Вучић бољи? Њих двојица су две стране истог новчића, лажови и преваранти. Браћа по матери, а мати криминал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

На жалост народа РС

24.10.2021 13:48

Вучић зна за сву Додикову прошлост, а и садашњост која је криминална и он опет каже да му је Додик велики пријатељ! По чему су пријатељи, или ће бити "нашла крпа закрпу"?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Просто речено

24.10.2021 13:59

Њихов синошњи састанак био је обична спрдачина са народом, обојица се само правдају, перу руке и хвале како су урадили ово оно, како су потрошили свој живот у политицки живот. Питам их обојицу у шта је народ потрошио свој живот задњих 30 година? Чији је Београд на води?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чији је...

24.10.2021 15:35

БГХ20??? Није домаће, српско. Није ништа у Србији српско што се тиче инвестиција! Све ЕУ И САД! Када даје нама у РС каже милостињу да је то од Србије. Како? Од помоћи ЕУ И САД се прави да је то Србија зарадила и да има довољно??? Ма дајте! Србија је у гризној ситуацији, али се крије!

Name

Миркан

24.10.2021 15:16

У свој овој причи Додик ми је веома веома јасан али Вучић никако. Могао је Вучић да се ријеши свога кума и ментора Томе Николића,који га је створио и направио то што јесте,а ове наше битанге не може никако. Чудно,зар не???

ОДГОВОРИТЕ