Родитељи намерно оставили сина самог на две недеље

Верзија филма “Сам у кући” се догодила се у стварности! Родитељи из Аризоне ухапшени су јер су оставили свог 11-годишњег сина да се сам брине две недеље док су путовали ван државе…

Занимљивости 10.01.2022 | 15:34
Родитељи намерно оставили сина самог на две недеље

Тако да су сад под оптужбом за занемаривање деце!

Мелиса и Боби Џо Грин ухапшени су прошле недеље, након што су службеници који су обављали социјалну помоц́ у њиховој куц́и у Елфирди пронашли њиховог сина без икаквог надзора одрасле особе.

Једанаестогодишњи дечак рекао је полицајцима да му је “доступна замрзнута храна“ и да није ишао у школу најмање две претходне недеље пише британски Даилy Маил

Како се наводи у саопштењу из канцеларије шерифа округа Кочиз, наводни случај занемаривања откривен је 12. децембра, када је забринути познаник који је желео да остане анониман позвао надлежне, рекавши да је једанаестогодишњи син вероватно био сам у породичном дому у близини Корал Лејна у Елфриду – малом граду од неколико стотина људи који се налази више од 100 миља источно од Тусона.

Истрага је утврдила да је Мелиса Грин, 34, дечакова мајка, напустила дом да би напустила државу пре Дана захвалности крајем новембра, а крајем новембра, а такође отац Боби Џо Грин, 40, је отишао убрзо после тог празника,кажу полицајци.

“Дете је остало само све време док није успостављен контакт са заменицима шерифа“, наводи се у саопштењу.

Једанаестогодишњи дечак је предат Служби за заштиту деце након што заменици нису могли да дођу до његових родитеља. Родитељи дечака су се коначно вратили куц́и 28. децембра и сутрадан су ухапшени по три тачке оптужнице за занемаривање деце.

 

Мелиса и Боби Џо Грин осуђени су у затвор округа Кочиз уз кауцију од 100.000 долара за сваког.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар