Сека Алексић снимила спот у кади покојне Јованке Броз

Певачица Сека Алексић недавно је објавила албум "Биоскоп", а сада је публици решила да представи и нови спот, за песму "Луда глава". Оно што је посебно у овој причи јесте да је кадрове за исти снимила, ни мање ни више, него у Плавом возу.

Забава 23.06.2022 | 18:13
Сека Алексић снимила спот у кади покојне Јованке Броз

- Што се тиче мог искуства са снимања спота "Луда глава" могу само да кажем да сам очарана Плавим возом. Прелепо је искуство било лежати у кревету Јованке Броз, седети на фотељи на којој је она седела и шминкала се, у фотељи у којој је Тито седео и бријао се - прича Сека и наставља:

- Искуство је феноменално и много сам срећна што сам баш ја имала ту прилику да забележим и снимим те кадрове тамо. Надам се да ћу у неко скорије време имати прилику поново да посетим Плави воз. Организовала сам се са друштвом и људима блиским мени, пошто кад су чули причу колико је сјајно и дивно, пожелели су да оду као туристи, тако да ћу имати једну групицу пријатеља које ћу да одведем тамо као туристе да то све погледају.

Како спот изгледа, погледајте у наставку:

(Телеграф.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Шта

24.06.2022 11:38

Додје,у овај народ.?Гдје све не снимају спотове.Скидају се голи,кребече се,одлазе на далеке дестинације,дају огроман новац,да се све то реализује.Уствари угадјају себи,да би пљачкали нас сиротињу.А,пјесме су им дно дна.Док је свирао Јужни ветар,спотови тако прости,а пјесме и након толико година слуша данашња омладина.Добре,старе осамдесете.Никада се више неце поновити

ОДГОВОРИТЕ