Сутра о Закону о суду и измјенама Изборног закона

Сједница Савјета министара заказана је за сутра, а на дневном реду су Нацрт закона о измјенама и допунама Изборног закона БиХ и нови текст Нацрта закона о Суду БиХ.

Босна и Херцеговина 06.05.2024 | 11:41
Сутра о Закону о суду и измјенама Изборног закона

Предлагач ова два нацрта је Министарство правде у Савјету министара.

Министарство финансија и трезора у Савјету министара поднијеће сутра иницијативу за вођење преговора ради закључивања Споразума о зајму између Саудијског фонда за развој и БиХ за изградњу студентског дома на Медицинском факултету Универзитета у Источном Сарајеву.

На дневном реду је и нови текст информације о стању безбједности у БиХ за 2022. годину, као и информација о изради Плана транзиције у управљању миграцијама, чији је предлагач Министарство безбједности у Савјету министара.

Ово министарство је подносилац и извјештаја о раду Координационог одбора за контролу малог оружја и лаког наоружања у БиХ за 2023. годину, објављено је на званичној страници Свајета министара.

Дневним редом је предвиђено да министри разматрају и приједлог одлуке о именовању Управног одбора Института за нестала лица БиХ, као и приједлог стратегије и акционог плана спровођења стратегије интегрисаног управљања границом у БиХ до 2029. године.

Пред министрима ће се наћи и извјештаји о раду институција Савјета министара за прошлу годину.

На дневном реду су и приједлози одговора на посланичка питања.

Почетак сједнице заказан је за 13.30 часова.

(Срна) Фото: СМ БиХ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Полако

06.05.2024 13:16

Договорити це се они до октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле и жељка

06.05.2024 18:10

Рачунајте на нас..

Name

Леа

06.05.2024 15:41

Од ових насих бивола никаква корист.Како је Смитд наредио тако мора бити и ово је само да зарадјују плату кобива радеци несто а знају од тог нема ниста.А народу све тезе.Отицес ти Милораде бас си крме..

ОДГОВОРИТЕ