Габи Новак (87) завршила у дому!

Легендарна Габи Новак (87) и даље је на лечењу пошто је пре неколико недеља открила да је због кичме отишла у рехабилитациони дом. Открила је да јој је здравствено стање полако, али сигурно иде на боље те да се не предаје.

Забава 25.03.2024 | 16:49
Габи Новак (87) завршила у дому!

- Пукла су ми два пршљења која, сва срећа, није требало да се оперише. Скоро месец дана се нисам устала из кревета, али ево, сад већ мало помало ходам - рекла је Габи.

Рехабилитацијски дом јој је идеалан јер се опоравља и лечи, а има и свој мир. Каже да јој ништа не недостаје. Лепо се брину о њој, има друштво и породица је посећује.

- Не дам се ја, увек треба мислити позитивно - искрено је рекла певачица.

Након опоравка ће на Хвар

У фебруару је открила да паузира са музиком. Након опоравка ће отићи на Хвар, а сваке године иде у Шибеник, родни град њеног покојног супруга и великана музике Арсена Дедића.

- Сад ћу се посветити коначно себи, имам доста тешку повреду и нема потребе да се форсирам. На младима свет остаје, мени је битно сад да моја унука Лу добро ради. Мислим да је 65 година певања заиста довољно. Иза мене је једна лепа, мирна и умерена каријера - испричала је Габи.

Arsen DedićФОТО: АТА ИМАГЕС

Арсену је била љубав живота

Задњи пут за причала је на дан кад би њен Арсен Дедић, легендарни кантаутор, славио 85. рођендан. Уместо свјећица на торти, Габи задњих девет година пали лампаше на Мирогоју.

- Зову ме људи и кажу: 'Да вас подсетимо да мислимо на Арсена'... После ћу ићи на гроб, то радим сваке године и радује ме што ме толико људи зове - рекла нам је раније.

(курир.рс/24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар